Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sürecinde Sorunlar

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sürecinde Sorunlar
26 Ekim 2024 23:47

Beylikdüzü Migros AVM içerisinde yer alan Opmar Optik şubesinden ve müşteri hizmetleri N**** hanımdan şikayetçiyim.
Optik bir gözlük siparişi verdikten ve ödemesini yaptıktan sonraki yaşadığım mağduriyet, yalanlar ve oyalama için mağazadaki satış sorumlusu O****** Bey'den ve şikayetlerimi ilettiğim müşteri temsilcileri olan N**** isimli çağrı merkezi çalışanından şikayetçiyim.
Gözlüğü 10 Eylül 2024 tarihinde satın aldım. Bana gözlüğün 10 gün içerisinde teslim edileceği söylendi. 10 gün sonra aradığımda gözlüğün camlarının henüz gelmediği, siparişimin hazırlanmadığı söylendi. Ki göz numaram büyük olduğundan ben mağduriyet yaşamamak adına olabildiğince çabuk tarafıma ulaştırılmasını iletmiştim, ve talebimi karşılayacaklarını da söylemişlerdi. 10 eylülde sipariş verdiğim gözlük tarafıma 26 eylülde hazır olarak bildirildi. Mağazaya gittiğimde satın aldığım camları yerine daha ucuz olan farklı bir marka cam takıldığını öğrendim. Satın aldığım camların kesimi yanlış yapıldığından başka cam takarak beni oyaladılar ve bu bilgiyi de mağazaya kadar geldikten sonra söylediler. Yine de gözlüğü kullanabilmek adına kabul ettim ve kendi camlarımı beklemeye başladım. 4 ekimde camlarınız geldi diyerek tekrar mağazaya çağrıldım. Camlar yine yanlış kesilmişti ve yine kullanılamaz haldeydi. Mevcut camlarla değişimini istedim ve 1638 TL tutarındaki cam farkı iademin tarafıma yapılacağı söylendi. 25 ekimde iade halen tarafıma yapılmadığı için öncelikle bankayı, daha sonrasında Opmar müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri N**** Hanım bankanın bana yalan söylediğini, iadenin yapıldığını söyledi. Daha sonrasında mağazayı aradım, genel merkezdeki finans bölümündeki personelin evrakları karıştırdığını, iadenin olmadığını ancak 3. Aramamda öğrendim. Müşteri hizmetlerinin Yalan beyanda bulunulmasından, tüketiciyi bu kadar mağdur duruma düşürüp hiçbir mahcubiyet duymamalarından şikayetçiyim. Mağaza içerisindeki O****** bey tavrıyla, müşteri temsilcisi olan N**** Hanım da bilgisizliğiyle beni alışveriş yaptığıma pişman ettiler. Tekrar müşteri hizmetlerini hata yapmışsınız demek için aradığımda bir de sesiniz kayıt altında diyerek kendince göz dağı veren N**** hanım şikayetimi dinlemek yerine finans bölümüne aktardığını söyleyip telefon hattında beni bekletti sonra da müşterilerle görüşmeleri yasakmış diyerek ne kadar işini bilmediğini kanıtlamış oldu.
Mağazayı aramam üzerine de evrak karışıklığı ortaya çıkıyor ve bankaya tekrar iade isteği gidiyor 25 Ekim de. Görsel ektedir

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
22 Ağustos 2023 19:34
Su Gur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 14:13

Opmar Optik Optik Mağazasında Yaşanan Fatura Ve İletişim Sorunları

24 Şubat 2024 22:22
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Çalışanları Ve Hüsran Edici Sonuç

29 Ağustos 2023 19:40