Opmar Optik Ayıplı Mal Ve Destek Sorunu

05 Ağustos 12:18

Merhaba, 2022 nisan ayında police marka yakın gözlüğü aldım ve kısa süre içerisinde sap kısmında oynamalar oldu. Beylikdüzü Opmar'a 4 defa götürmemin sonunda değiştirdiklerini söyleyerek 2023 haziran ayında yeni gözlük verdiler. Aynı sorun yeni dedikleri gözlükte de olmaya başladı ve bu süre içerisinde 2 defa daha gönderdim. Tabi bu süre içerisinde gözlükler her gönderdiğimde minimum 1 hafta kendilerinde kaldı. 2. Gözlükte de aynı sorum devam etti ve tekrar götürdüm ve iade almalarını talep ettim. Ancak; garanti süresi bittiği için işlem yapamayız dediler ve kabul görmedi. Kafamda iki şüphe var. 1. Bu gözlük modelinde kronik problem var 2. Si aynı gözlük bana değiştirildi diye değiştirilmeden tekrar verildi. Bu konuda Beylikdüzü şubesinde bulunan O****** bey nasıl bir süreç yaşadığımın şahididir. Firmaya mail olarak ta bu sorunu bildirdim ama maalesef ezber bir mail ile dönüş yapılmıştır.

07 Ağustos 00:07

06.08.2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıldı

19 Ağustos 22:00

Firma tarafından değişiklik konusunda arandım. Bugün mağazaya giderek süreci sordum aldığım cevap; defalarca sorun yaşadığım ve daha önce de değişim yapılmış olan modelin bire bir değişeceği yönünde oldu. Belli ki bu ürün kusurlu ve firma da 2 defa değiştirerek bunu kabul ediyor. Sorunlu bu modelde neden ısrar edildiğini anlamıyorum. Bu konu da firmanın sürecin yeniden değerlendirmesini ve güncel fiyat üzerinden farklı bir model ve haliyle camın değiştirilmesini rica ediyorum.

Opmar Optik Paramı İade Etmiyorlar

Hamit