Fatih sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 22:34

26.09.2024'te A101 mağazasından Onvo marka 50 inç Smart TV aldım. 3-4 gün sonra servisi aradım, telefondan ekran yansıtma özelliği çalışmıyor diye şikayetimi ilettim ve bana ilk etapta yazılım yüklenip sorunun düzeleceği söylendi. 10 gün kadar sonra servis tarafından yazılım yüklendi ancak sorun düzelmedi ve anakartının değişmesi gerektiği söylendi. Ben de servise televizyonun daha yeni birkaç günlük olduğunu ve tamirin söz konusu bile olmaması gerektiğini, komple değişmesi talebinde bulundum fakat reddedildim. Onvo televizyon olarak güzel fakat satış sonrası ilgi sıfır. Onvo TV'yi bir daha asla almayacağım. Konya Ereğli servisi kişilik olarak mükemmel birisi fakat merkezden onay gelmeden o da bir şey yapamıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, sonuç bekliyorum ve doğal hakkım olan televizyonun iadesini istiyorum. İade bedavada olsa bir daha asla sokmam evime.

profile profile
29 Ekim 2024 09:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Ekim 2024 10:30

Çözüm sunabileceginize hiç inanmıyorum benim şikayetinden önce bir ton şikayet var hicbirindede çözüm sunmamışsınız bu kadar şikayetin olup çözüme sunulmaması firmanız açısından çok büyük bir kayıp ve hezimet olacaktır mademki yapmıyorsanız firmanızı kapatın üretmeyin milleti de parasıyla rezil etmeyin

04 Kasım 2024 08:06

Hani beni arayacaktınız ne arayan var ne soran çok ilgisiz alakasızsınız uzak durulması gereken bir marka

07 Kasım 2024 10:24
11 Kasım 2024 21:07

Onvo TV oppo marka telefonlara bağlanmıyor garip ama gerçek Samsung ve Huawei marka telefon ile denedik bağlanıyor oppolarda diğer televizyonlara bağlanıyor sanırım yene sorun yazılımda TV de yazılım uyuşmazlığı oluyormuş bakalım Onvo TV merkez çözüm üretecekmiş servis anakartı değiştirdi çözüm Yok

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Eyüp
30 Ocak 2025 17:33
Özhan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android Smart TV

11 Mart 2024 21:05

Onvo Televizyonun Görüntü Kalitesi Ve İade Sorunu

Oğuzhan
31 Ocak 2025 18:11
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 15:16

Onvo Kategorileri