Özhan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android Smart TV

25 Ocak 2024 10:49

A101'den aldığım Onvo 50 inç Android Smart TV'nin kurulumu, servisin bahaneleri yüzünden 2 gün sonra gerçekleşti. Toplamda 90 dakika bile kullanmadan ürünün ekranı gidip gelmeye başladı. Kurulumu yapan servis telefonlarımı açmadı ve geri dönüş yapmadı. Çektiğim videoyu WhatsApp üzerinden servise gönderdim ve arıza talebinde bulunacağını yazdı. Ancak, sonrasında sorduğum soruların hiçbiri cevaplanmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'servise biz karışamıyoruz' şeklinde bir cevap aldım. A101 müşteri hizmetleri ise servisin rapor tutması gerektiğini söyledi. Anlayacağınız, ilgisizlik en üst düzeyde; yani paramla rezil oldum. Bu markanın ürünlerini bulunduran mağazaları bir daha tercih etmeyeceğim ve almayı düşünenlere de önermiyorum.

25 Ocak 2024 12:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

25 Ocak 2024 12:58

Bekliyorum dönüş yapmanızı

25 Ocak 2024 13:22
25 Ocak 2024 13:24

Değerlendirmeyi süreç sonlanınca yapacağım

Kadir sonuçtan memnun

Kadir
11 Mart 2024 21:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
27 Ekim 2024 22:34
Onvo TV'nin Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Marka 32" Android TV Alırken Yaşadığım Sorunlar

20 Ekim 2023 20:39
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV'nin Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Muhammet
04 Nisan 18:27
Onvo TV'nin Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon LED Ekranda Beyazlık

Sinan