Şemseddin sonuçtan çok memnun

Obilet Yanlış Otobüs, Çifte Bilet Ve Yağmur Altında Yolculuk

26 Aralık 2024 02:57
Şemseddin'in Teşekkür Mesajı
“Aslında sorunum tamamen firmayla alakalıydı ama Obilet beni yalnız bırakmayıp tüm sorunu çözdü ve müşteri hizmetleri çok kibardı anlayışları için çok teşekkür ederim”

Saat 12 arabası 2 saat rötar yaptığı için ben 14:45'te Burdur otogardan o arabaya sorup biniyorum ve beni 'evet Afyon arabası' diye bindiriyorlar. Sonra otogardan çıkmadan koltukların uyuşmadığını ve benim adımın olmadığını muavin söylüyor. Ben de sistemsel hata olduğunu düşünüp muavine sizden aldığım bileti gösteriyorum. Benim sorunum çözülmeden, beni arabadan indirmeden otogardan çıkıyorlar. Otogardan 20 dakika civarında ilerledikten sonra genel merkezi arayıp 'sen yanlış arabaya binmişsin' diyerek benden nakit olarak muavin bir bilet parası daha alıyorlar. Bilet parası vermeme rağmen (zaten önceden de o biletten aldığım bilet var) hâlâ 'yok Isparta'da durduk, sen kalk şuraya geç', 'yok Sandıklı'da durduk, sen buraya geç' diyerek saygısız bir tavırla beni yolculuğumdan soğutuyorlar. Ayrıca yağan yağmur suyu arabanın içine tavandan akıyor, yolcular rahatsız oluyor.

26 Aralık 2024 04:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

26 Aralık 2024 10:14

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

26 Aralık 2024 10:16

Gizem sonuçtan çok memnun

Obilet O Biletin Tuttuğu Çanak

Gizem
10 Eylül 2024 14:23
"İadeyi bir gün sonra hızlı bir şekilde yaptıkları için çok teşekkür ederim"
Obilet O Biletin Tuttuğu Çanak
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Araç Değişimi Ve Gecikmeli Yolculukta Yaşanan Mağduriyet

Serhat