Nespresso Atelier Kahve Makinesi Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

25 Kasım 2024 09:044.486

2022 Ocak ayında hevesle aldığım Nespresso Atelier kahve makinem, 2-3 ay içinde altından su akıtıp servise gitti. Geri geldiğinde yine kısa süre sonra su kaçırmaya başlamasıyla bütün hevesim bitti. 6 ayda 2 kere bozulan makineyi sonunda yenileyerek gönderdiler. Aynı dönem aynı makineyi alan arkadaşım da aynı sorunları yaşadığı için biz farkını ödeyip başka makine alalım, bunlar hatalı dedik, kabul etmediler. Uzun zamandır da tek tük kullanma dışında kullanmadım çünkü gerçekten o kadar soğudum ki filtre kahve makineme döndüm. Geçen gün yeni kapsül almamın hevesiyle kahve yapıyordum ki yine akıttı. Servisi aradığımızda garantisi yok deyip ilgilenmeden kapattılar. Şimdi ben bu makineyi ne yapayım? Satsam satamam, bozuk; yaptırsam kim kaç para tutacak ve tekrar bozulmayacağının asla garantisi yok. Bıktım artık! Aldığım güne, verdiğim paraya yazıklar olsun! Kötü bir marka, kötü bir marka yönetimi!

25 Kasım 2024 15:26 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Garantisiz ürünlerde, teknik servis işlemleri adına ücretlendirilmesi mevcuttur. Teknik servisimizde yapılan incelemeler sonrasında, yedek parça gerekli olması durumunda ' yedek parça ' ücretlendirilmesi yapılır ve teknik servis ücretlendirilmesi + yedek parça ücreti halinde olacaktır. Yedek parça adına sizlere iletişim numaranızdan ulaşım sağlanarak, onayınıza sunulur. Teknik servisimizde yapılan incelemeler sonrasında yedek parça gerekli olmaması durumunda ise teknik servis işlemleri adına ücretlendirilmesi yapılır. Saygılarımızla

3 Şubat 2025 18:33

Gerçekten çok doğru söylemişiniz. Aynı ben de aldıktan sonra çok kullanmadım su akıtmaya başladı ilkbaş böyle oluyor diye düşündüm sonra dahada akıttı. Garantiye gitti geldi yine birkaç kez kullandım aslında sürekli kullanmadım. Garantisi bitti dediler ücretli yaptırdım. 6 ay garanti verdiler tam 3 kea kullandım ve içinden duman çıkarak bozuldu. Sadece bakmak için bin lira istediler masraf ne çıkarsa üstüne isticeklermiş. Başka tamirciye götürdüm parçasını bulamayız dediler. Elimde kaldı makine

Sena
Benzer Şikayeti Var
10 Aralık 2024 15:58

Birebir aynılarını bende yaşadım, hala yaşıyorum daha doğrusu bitmedi. Asla yardımcı ve çözümcü değiller. Bu seri üretilen makinelerin hepsi arızalı! Ve garantisi bitti deyip insanları başlarından savuruyorlar!

Nespresso S85 Atelier Kronik Su Akıtma Arızası

1 Ağustos 2024 09:1010.105

Nespresso Atelier S85 kahve makinesini arkadaşımın tavsiyesi üzerine Aralık 2021’de Media Markt üzerinden satın aldım. İ...

2 Destek2 Yorum

Nespresso Problemi Çözün Artık

19 Aralık 2023 10:482.215

Sayın Nespresso Yetkilileri, Kullanmakta olduğum Atelier modeli cihazınızı su akıtma problemi nedeniyle iki kez servise ...

Tümünü Gör
Nespresso D 140 Citiz Arızası