Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kart Başvurusu Sürecindeki Gereksiz Yönlendirmeler

29 Kasım 2024 13:11

Severek kullandığım Nays uygulaması üzerinden sözleşmeli hesaba geçerek İş Bankası müşterisi oldum. Uygulama üzerinden ücretsiz kredi kartı başvurusu yapmak istediğimde "kart başvurusu için gerekli kriterleri sağlamadığınız için başvurunuz reddedildi" mesajı aldım. Durumu uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine yazdım: İlgili kişi İş Bankası ile görüşün dedi. İş Bankasını aradım, onlar Nays müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Nays müşteri hizmetlerini aradım, onlar uygulama üzerinde müşteri hizmetlerine yazın dedi. Tekrar yazışmalarda müşteri hizmetleri ile görüşün denildi (Müşteri hizmetlerini aradım 19.11.2024'te dosya açıldı ISBN1185480438). Yani herkes birbirine pasladı. Benim diğer bankalardaki müşteri limitim 300 bin TL civarı. Aylık maaş gelirim resmi olarak 80 bin TL civarı. Diğer bankalardaki müşteri limitimi düşürmeme rağmen hâlâ "kart başvurusu için gerekli kriterleri sağlamadığınız için başvurunuz reddedildi" mesajı alıyorum. Fakat sorunu çözecek hiçbir yardım alamıyorum. Yaklaşık 10 gün önce dosya oluşturuldu, 2 iş günü içinde aranacaksınız denildi ama arayan soran yok.

Kullanılmayan Kredi Kartında Şaşırtıcı İşlemler

Ömer
02 Mart 2025 04:38
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Nays'ın Kredi Başvurularındaki Tutarsızlığı

İsmail
30 Ekim 2024 11:24
naysin-kredi-basvurularindaki-tutarsizligi-1.pdf
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
15 Aralık 2023 13:37

Yusuf
24 Temmuz 2024 19:14
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
22 Eylül 2023 16:29
"Nays müşteri hizmetleri kampanya şartlarının sonunda gözden kaçırdığım bir madde yüzünden uğradığım kazanım kaybını telafi etti. Kısa sürede çözümledikleri ve konuyu müşteri memnuniyeti gözeterek sonuca bağladıkları için teşekkür ederim."