Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

N11 Platformuna Erişiminiz Durdurulmuştur

Sümeyye
08 Aralık 2023 19:34

Yaklaşık 1 yıldır girmediğim ve uzun bir süredir de alışveriş yapmadığım hesabıma bugün girmek isterken bu hatayı aldım. Uzun zamandır hesabımı aktif olarak kullanmadığım için herhangi bir kural ihlali yapmış olma durumum da yoktur. Hesabımın geri aktif edilmesini talep ediyorum.

İlhan
İlhan

Yıllardır alışveriş yaptığım sitede "N11 platformuna erişiminiz geçici olarak durdurulmuştur" hatası alıyorum ve siteye eski telefonumla giremiyorum. Bence bir süre sonra hatalarını anlarlar ama iş işten geçer.

Sadettin

N11 kendi sistem güvenlik hatasını, müşterilere yükleyerek kendi ayağına sıkmıştır. Yıllardır severek ve isteyerek alışveriş yaptığım N11 bu hatası ile benim gibi birçok müşterisini kaybetmiştir. Umarım bir gün bu hatadan geri dönersiniz.

Sadettin

Hiç beklemeyin bence, bende de aynı sorun oldu. N11 sistemsel bir sorunu, siber saldırı diye konumlandırmış. Başka bir mail adresi ile yeniden başvurun deniyor, başvurduğunuzda telefon numaranız kayıtlı diyor. Saçma sapan bir hata. Ben N11 aplikasyonunu sildim, size de tavsiye ederim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım İptal Edildi, Alışveriş Geçmişime Erişemiyorum

16 Eylül 2025 09:21