N11 Kumtel Sorunlu İade Kabul Edilmemesi

N11 Kumtel Sorunlu İade Kabul Edilmemesi
Şenay
23 Nisan 2024 02:39

Ben bu ürünü no 11 sitesinden aldım. Satıcı firma bulutlar teknoloji limited şirketi. Ürünü iade ettim ama 'ürün başka yere gitti' diye bir arkadaş bizimle iletişime geçti. Ürünün başka firmaya gittiğini, bize geri geleceğini ve iade kodu alıp tekrar yollamamızı söyledi.

Bu arkadaşın telefon numarasından bu ürünü satan firmadaki yetkili biriymiş, bunu sonradan anladık. Bu ürünü bir daha kargoya teslim ettik ve tekrar bize geri geldi. Satışa uygun olmadığını, koruma köpüklerinin kırık olduğunu ve sadece Kumtel yetkili servis raporuyla iade alacaklarını söyledi. İki Kumtel servisine gittim, üründe hiçbir sorun olmadığını, ne yamukluk ne de bozuk ne de çizik olduğunu, hiçbir şekilde 'ürüne iade satışa uygun değildir' raporu veremeyeceklerini, böyle bir yetkileri olmadığını belirttiler.

Kaç kere no 11 ailesine sorunumu anlattığım halde çözüm bulamadılar ya da bulmaya çalışmadılar. Mazeret olarak 'vazgeçtim' butonuna basıp ürünü iade ettiğim için mağdur ben oldum. No 11 ailesini ve bulutlar teknoloji limited şirketi Kumtel satıcısını kınıyorum. İnşallah en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Berk
15 Aralık 2023 16:04
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
20 Kasım 2024 23:35
"Çok teşekkürler N11 iyi ki varsın💝"
N11 Kargo Teslimatı Ve Ürün İadesi Konusunda Güven Sorunu
Babacan sonuçtan hiç memnun değil

Babacan
08 Şubat 2024 12:57