Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servis Şikayet!

22 Temmuz 2024 16:11

02.07.2024 tarihinde kargo gönderimi yaptığım Abra A5 V15.8.3 15.6” bilgisayarımın ekranında çizgiler olduğu için teknik servise gönderimi gerçekleşti. 04.07.2024 tarihinde
KAR072481183 numaralı teknik servis kaydı açıldı. Max. İşlem süresi 7 gün olmasına rağmen ve durum aciliyetini belirtmeme rağmen PC dün (19.07.2024) tarafıma ulaştı. Neredeyse 3 haftalık süreçte, PC olmadığı için iş kaybına uğradım. PC’yi açtığımda ise siyah ekran veriyor, PC açılıp kapanıyordu. Müşteri hizmetlerine defalarca ulaşmaya çalıştım. 1 saatin sonunda bir temsilci ile konuştum ve bu durumun donanımsal olabileceğini söyledi. Tekrar servise vermem gerektiğini söyledi. Benim bilgisayarımda donanımsal hiçbir sorun yoktu. Sadece LCD’si değişecekti. Kargo süreçleriyle beraber bu benim için 3 haftalık daha kayıp demek ve bu tamamen Monster teknik servis ekibinin hatasıdır. Bu mağduriyetimi nasıl karşılayacaksınız?

22 Temmuz 2024 16:15 (Şikayetten 4 dakika sonra)

22 Temmuz 2024 17:55

Değerli Serpil S., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Serpil
Serpil
01 Ağustos 2024 15:17

Bana teknik servise verirsem öncelikli olarak ilgileneceğinizi söylediniz. Bende sırf bu yüzden tekrar gönderdim. 1 hafta oldu müşteri hizmetleri sırada beklediğini söylüyor. Gerçekten Monster markası benim için bitmiştir. Bir dahada almam soran kişilere de aldırtmam! Bu ne rezillik ya 1 ay oldu!

01 Ağustos 2024 17:07

Değerli Serpil S., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Monster Huma H4: Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 01:09
Monster Huma H4: Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

04 Ekim 2023 10:06
Mete sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 01:25

Monster Teknik Serviste Eksik Yapılan Bakım Nedeniyle Güven Sorunu