Efdal sonuçtan çok memnun

İlgisiz Monster Teknik Servisi

02 Ağustos 2024 09:44
Efdal'ın Teşekkür Mesajı
“Şu anda değiştirmiş olduğunuz (Monster huma H5 V4.1) cihazımdan yazıyorum. İlginize ve alakanıza teşekkür ediyorum.”

1 Ağustos 2024 tarihinde Monster Teknik Servisten gelen ürünümü -Model No: "Huma H5 V3.1"- ekrana görüntü yansımadığı için göndermiştim. 1 Ağustos günü elime ulaştığında ise sanki bilgisayarı yeni almışım gibi heyecanlandım. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda ise ne heyecanım kaldı ne de hevesim. Bilgisayarı açınca karşınıza karıncalanmış bir ekran geliyor (görüntü ektedir). Önemli bir sınava hazırlanıyorum ve bu bilgisayar bana lazım. En kısa sürede bilgisayarımla ilgilenmenizi ve çözüme kavuşturmanızı talep ediyorum.

02 Ağustos 2024 09:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

02 Ağustos 2024 10:19

Değişim talep ediyorum. Gün içinde Yurtiçi Kargo ile Teknik Servise gönderim sağlayacağım.

02 Ağustos 2024 11:15

Değerli Efdal B., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

21 Ağustos 2024 18:32

Erdem

Değiştirdiler mi?

Efdal

Evet değiştirdiler fakat biraz uzun sürdü işlemler

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 00:20

02 Eylül 2023 21:54
Ali sonuçtan çok memnun

24 Mart 14:02
"Monster yetkilileri benimle iletişime geçerek süreci olması gereken standartlar çerçevesinde yönetip yardımcı oldular çok teşekkür ederim."
Monster Notebook Kategorileri