Serdar sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo'nun Sorunlu Kurye Ve Teslimat Hizmeti

12 Ağustos 2023 14:31

İnternet alışverişi ile satın aldığım ebat itibarıyla küçük olan bir gönderi için Bursa Nilüfer Kayapa şubesinden gelen bir kurye, telefonla bana ulaşarak asansörle dairemin bulunduğu 5. Kata çıkamayacağını paketi aşağıdan asansöre vereceğini, evde olan birisinin de asansörden karşılaması gerektiğini tarafıma belirtti. Gerekçesi ise yoğun olmasıydı. Ben de böyle bir uygulama ile ilk kez karşılaştığımı, bunu kabul etmeyeceğimi, geri götürmesini iade şeklinde işlem yapmasını istedim. Daha sonra eve geldiğimde paketi getirip, teslim ettiğini öğrendim. Rahatsızlığımı MNG Kargo'nun iletişim merkezini arayarak, şikayet biçiminde aktardım. Bu olaydan yaklaşık 2-3 gün sonra, MNG Kargo ile çalıştığını ürünü kargoladıktan sonra öğrendiğim, bir internet satıcısından aldığım ürün kargolandıktan 1 gün sonra aynı şubeye gelmiş. Normalde aynı gün teslim edilmesi gerekirken, telefonuma gelen bir mesajla teslimatın başarısız olduğunu, daha sonra tekrar deneneceğini öğrendim. Normalde evime çok uzak olmayan bir mesafedeki Kayapa şubesinin tüm gün evde olmama rağmen bilinci biçimde teslimatı geciktirdiğini düşünüyorum. Müşteri hizmetlerini arayarak ürünü almayacağımı bir kez daha ifade ettikten sonra bir daha kesinlikle MNG Kargo'dan hizmet veren bir alışverişi gerçekleştirmeyeceğim. MNG Kargo'dan hizmet alacaklar için benim yaşadığım bu durumun ders niteliğinde olmasını dilerim.

12 Ağustos 2023 14:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Serdar
21 Ağustos 2023 13:05

Herhangi bir çözüm üretilmediği gibi iletişim bile kurulmadı. İade süreci kendiliğinden gerçekleşti.

Pınar sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2023 23:07
"Yetkili arkadaşlara teşekkür ederim"
Emine sonuçtan memnun değil

08 Haziran 2023 14:47
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 10:10
Sude sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 18:16

26 Ekim 2024 13:18