Barış sonuçtan hiç memnun değil

Millenicom Modem İadesini Gönderici Ödemeli Kargo İle Talep Ediyor.

Barış
02 Haziran 2024 22:42

Taahhütsüz internet hizmetini sonlandırmak için e-devlet üzerinden fesih başvurusunda bulundum (31.05.2024). Ertesi gün Millenicom tarafından arandığımda, gerekçe göstermem gerekmiş gibi ısrarla aboneliği iptal sebebim sorgulandı. 10 dakikadan uzun süre karşımdaki hanımefendiyi ikna etmeye çalıştım. Sonunda fesih işlemlerini yapmaya ikna oldu ve modemi gönderici ödemeli olarak Millenicom'a göndermem gerektiği söylendi. Kurulumu zaten Türk Telekom yaptığı için modemi bulunduğum şehirde teslim etmek istediğimi söyledim. Bunun mümkün olmadığını diğer müşterilerin de bu şekilde modem iadesi yaptığını söyledi. İki modem kutusunun kargo bedeli aldığım hizmetin fiyatı ile karşılaştırınca oldukça yüksek bir meblağ. Alıcı ödemeli göndermek istediğimi kargo bedelini ödemek istemediğimi söylediğimde bu konuda yardımcı olamayacağını söyleyip telefonu yüzüme kapattı.
Millenicom'dan bir daha hizmet almamam için ellerinden geleni yaptılar. Millenicom'dan hizmet alarak bir hata yaptığımı düşünüyorum. Umarım siz de benimle aynı hataya düşmezsiniz. Aşağıda gönderdikleri mesajı sizinle paylaşıyorum.

İptal edilen aboneliğinizde kullandığınız 78********8E seri numaralı modemi 15 gün içinde gönderen ödemeli olarak 5****65 abone numaranızı da gönderi içinde belirtip; Ömerli Mahallesi Huzurlu Caddesi No:**/** zemin kat Arnavutköy/İstanbul adresine göndermenizi rica ederiz. 15 gün içinde cihaz bize ulaşmadığı takdirde 2.000,00 TL adınıza faturalandırılacaktır. Saygılarımızla. B002

Yavuz
Yavuz

Bendedir aynı durum oldu Vodafone netten milleni coma geçtim hizmetlerini beğenmeyip iptal ettirdim bana göndermedikleri modemi talep ediyorlar bana modemi gönderen Vodafone oldu sizle ne alakası var deyince Vodafone den geçtim için oradaki haklar onlara geçiyor Muş güya böyle bir şey var mı bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda

Hakanmentese
Hakanmentese

Bu şikayet var´, iyi ki var. İnternet baş vurusu yapacaktım başımıza bela alacaktık. Problemleri buraya taşıyıp bilgi sahibi olmama vesile olanlara da teşekkür ederim

27 Ocak 2025 21:45
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
07 Mart 2024 21:59