Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Market Erişim Engeli

Migros Sanal Market Erişim Engeli
20 Ocak 2024 00:26

Yıllardır tüm ailem dahil Migros sanal marketten alışveriş yapıyor ve mobil uygulamasını sürekli aktif olarak kullanıyorum. Ancak şu an yaşanan durum karşısında şaşkınlığımı ifade etmekte zorlanıyorum. Ay içerisinde sipariş verdikten sonra stokta olmayan ürünler bildirildiğinde sepeti birkaç kez iptal etmek zorunda kaldık. Bu sebeple ilgili marka, uygulamaya erişimimi kısıtlamış ve engel koymuştur. Aktif siparişlerimiz olmasına rağmen bir anda engel konulması ve markanın müşteri hizmetlerini aradığımda, daha önce ay içinde iptal ettiğim siparişler nedeniyle erişimin engellendiği ve artık bu bilgilerle sanal marketten alışveriş yapamayacağımızın iletilmesi kabul edilemez.
Bu, müşteri olarak tüketici haklarını ihlal eden ve satın alma ya da cayma hakkına engel olan bir yaklaşımdır. Yıllardır müşterisi olduğum bir firmadan böyle bir tutum görmek hiç de yakışık almamıştır. Bir daha marketlerinizden alışveriş yapmayı bırakın, önünden bile geçmeyeceğim ve tüm çevreme bu yapılan saygısızlığı aktaracağım.

20 Ocak 2024 10:32 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Türk
Türk

Aynı durumdayım, toplanıp sesimizi duyursak? Şikayeti aynı gün hep birlikte tekrar yapsak?

Ceyda
Ceyda

Benim iptal durumum bile yokken yok park edemiyoruz deyip üyeliğimi engellemişler. Ana caddedeyim köyde değilim. Uygun bir yere park edip ürünleri getirebilirlerdi. Hem kendileri iptal etti getirmeyince aradım erişim engeli getirilmiş dediler. Böyle saçmalık olur mu

Eda
Eda

Aynı durumu birkaç gündür bende yaşıyorum, ben de yıllardır sipariş veren müşteriyim, nedenini bile bilmeden erişim engeli ile karşılaşıyorum, gerçekten kabul edilemez bir durum. Siparişlerimizin iptali için yapılan bir durumsa dediğiniz gibi ya stok yoktur ya da bizi aramış ürün temini olmadığı için iptal etmişlerdir. Ama bunlar sayılıdır. Aldıklarımızın, sürekli siparişlerimizin yanında düşünülmesi gereken bir durumdur.

19 Ocak 2024 10:41

Levent
02 Ağustos 2024 12:49
Migros Sanal Market Alışverişlerinde Sürekli Sorunlar Yaşıyorum!
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
04 Mayıs 2024 17:52