Merter Migros ParaPuan Yanıltması

30 Aralık 2023 16:46

30.12.2023 tarihinde Merter MMM Migros şubesinden yapacağımız alışveriş için alışveriş öncesinde kasaya Halkbank Paraf Puan’ın geçerli olup olmadığını sorduk. Kasiyerin onayına güvenerek alışveriş yaptıktan sonra ödeme aşamasında kartımızın puanını kullanamadık. Bize öncesinde kullanabileceğimiz söylenirken ödeme esnasında kullanamayacağımız söylendi ve tüm tutarı puan kullanmadan ödemek zorunda kaldık. Durumun mevcut kasa için geçerli olduğunu, gerekirse tüm kasalara sormamız gerektiği emir kipiyle iletildi. Hem kasiyerlerin bu tutumundan hem de ödeme şekliyle ilgili mağazanın herhangi bir yerinde kasa bilgilendirilmesi yapılmamasından şikayetçiyiz. Bu durum bize puanlarımıza güvenerek alışveriş yaptırdı ve 3310 TL başka kartlardan ödemek zorunda kaldık. Bu durumdan şikayetçiyiz. Gereğinin yapılmasını rica ederiz.

08 Ocak 2024 17:55 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Migros Altınevler Şubesi'nde Puan Kullanımı Ve Kasiyer İlgisizliği Sorunu

Kemal
08 Ağustos 2025 21:55

18 Şubat 2024 18:49
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Migros Money Kart Puanlarım 9 Gündür Yüklenmedi, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Yok

09 Ekim 2025 15:24
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
26 Mayıs 2024 23:28