Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım Money Puanlar Habersiz Silindi!

Yusuf
08 Kasım 2024 20:07

Geçen ay 16 Ekim 2024 tarihinde kazanmış olduğum ve hesabımda duran 75 Money silinmiş. Migros tan alışveriş yaparak kazandığımız Money puanımız ne amaçla silindi. Ne bir bilgi verildi ne bir haber. Yakışıyor mu kazanmış olduğumuz Money puanımızı siliyorsunuz. Kotanız varsa bunu Money puan vermeden bildirmeniz ve yapmanız lazımdı. Kaldı ki Ekim ayı Petrol Ofisi kampanya bilgisinde kota bilgisi de mevcut değildi.

22 Aralık 2024 17:54

Macroonline dan sipariş verdim. Hem sepetteki ürünlerin not kısmına hem de sipariş sonundaki sipariş not kısmına siparişlerin toplamının 1000 lira altına düşmesin lütfen, kampanya kazanımlarım yanar diye not yazdım. Neyse siparişi beklerken mağazadan telefonla aradılar daha önce siparişimin nereden olduğunu sorduğum soru üzerine. Aradıklarında ben de siparişimin ne kadar tuttuğunu söyledim. Arkadaş baktı sisteme 980 küsur tutmuş dedi. Dedim ki sipariş not kısmını okudunuz mu? Yok okumadık, peki sipariş içinde o bölüm neden var, not yazma kısmı neden konulmuş süs olsun diye mi? Buradan Macro Center a ve Migros'a soruyorum sipariş notunu çalışanlarınız okumuyor daha önce de defalarca başıma geldi, ya sipariş not bölümünü kaldırın ya da çalışanlarınıza o bölümü okumaları gerektiği eğitimini verin. Zamanımızdan tasarruf etmesi gereken sanal siparişlerimiz saatler kaybetmemize neden oluyor. Bu konuya el atın lütfen artık!

08 Kasım 2024 20:17 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Migros Money Puanlarım Yanlış Kullanıldı

Seher
21 Ekim 2025 18:03

Harun
05 Nisan 2025 11:44
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Haberim Olmadan Money Puanlarım Silindi!

Caner
03 Ekim 2025 13:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 18:12

Migros Kategorileri