Memduh sonuçtan çok memnun

İnternet Bağlantısı Ve Ödeme Sorunları

İnternet Bağlantısı Ve Ödeme Sorunları
15 Aralık 2024 13:30
Memduh'un Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetim giderip internet açıldığı için teşekkürler. Şu ilgili sorununuzu giderirseniz ödemeyi hemen yapacağım dan emin olabilirsiniz.”

14 Aralık Cumartesi günü 8505108781 numaralı ev interneti verdikleri bilgilerle bağlantısını yaptım. Sonra ve ilerleyen saatlerde internet bağlantısı kesildi. Müşteri hizmetlerini aradığımda Migros'tan aldığınız Dianar numarasını giriniz dediler. Başka bir bilgi yok. Migros'a gittim, bu konuda internet hakkında hiçbir bilgileri yok. Sonra internetten araştırarak bulduk; bana ödeme yapmam için mesajla bir kod gelmesi gerekiyor, o kodla ödeme yapıp o Dianar kodu fişte çıkacak. Neden kodu göndermiyorsunuz, bir de sanki neymiş gibi interneti kesiyorsunuz. Şu ödemeyi uygulamanız var, onun üzerinden ödesek olmaz mı? Bu devirde internet ödemesini kasalardan yapmak ne demek?

15 Aralık 2024 13:35 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

15 Aralık 2024 13:51

Beni niye mağdur ediyorsunuz. İnterneti kapayarak. Benim ödeme yapmak için kaçtığım var. Kod gönderme konusunda teknik bir sorun varmışım. Benim İnterneti kesip mağdur etmeye hakkınız yok.

15 Aralık 2024 18:50

Müşteri hizmetleri bana kod gönderdi. Migros'tan ödeme yaptım ama 2. Fiş dnr kod vermiyor. Sistemsel bir sorun var denilip ödemeyi iade ettiler. Bu sistemsel sorun ne zaman çözülür bilinmez. Şu interneti verin bari beni mağdur etmeyin.

16 Aralık 2024 12:02

Meltem sonuçtan memnun değil

Meltem
14 Temmuz 2024 11:23
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 20:21
Migros Net Aboneliğinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği