Mehmet sonuçtan memnun değil

Miele Triflex Arızalı Parça Değişimi

24 Kasım 2023 15:18

17 Ekim tarihinde 3 aylık Miele Marka Triflex HX2 süpürgenin motoru arızalandı. Filtresine su kaçtığı için motorunun yandığı ve garanti dışı değişim yapılacağı belirtildi. 2770 TL motor, 300 TL işçilik ödemeyi kabul ettim. 4 hafta kadar sürebileceği belirtildi. 19-24 Kasım tarihleri arasında ısrarla 3 kez servisi aradım ve kayda bilgi girilmediği için bilgi veremediklerini, merkez servisin arayıp bilgi vermesi için kayıt açacaklarını belirttiler fakat arayan olmadı. 24 Kasım tarihli sonuncu aramamda çağrı merkezi ile konuşurken merkez servis tarafından arandım (tesadüfe bak) ve 38 gün sonra ürünün onarıldığı ve teslime hazır olduğu bilgisi verildi. Arıza yönetim süreci, en ufak parça için haftalarca bekleme vs vs. Tamamen amatör zihniyet, müşteri memnuniyetini göz ardı eden bir anlayış. Piyasada ortalama ürünlerin 2-3 katı para vererek aldığınız ürün için sinir harbi yaşıyorsunuz. Bir daha Miele marka ürün mü? Asla! En ufak parça değişimi isteyen arızada bir buçuk - iki ay beklersiniz. Bir de ürün beyaz eşya olsa insan nasıl idare eder. Süpürge bir şekilde bekleniyor.

27 Kasım 2023 13:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
27 Kasım 2023 18:19

Belkız sonuçtan hiç memnun değil

Belkız
22 Eylül 2023 19:24
Nizamettin sonuçtan hiç memnun değil

Miele Triflex HX1 Süpürgenin Üretim Hatasını Tüketiciye Yıkması

Nizamettin
12 Ağustos 2023 16:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Miele Süpürge: Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Tamir Ücreti

25 Aralık 2024 13:48
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Nisan 2025 13:32
Miele Süpürge Deneyimi: Büyük Hayal Kırıklığı
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Miele Triflex HX2 Pro Süpürgemde Sürekli Arıza Ve Garanti Sorunu

Ceren