Şenol sonuçtan çok memnun

Media Markt'ta Şarj Aleti Değişim Sorunu

23 Aralık 2024 08:51
Şenol'un Teşekkür Mesajı
“Genel anlamda beğenmiyorum Media Markt ama şikayetim var müşteri temsilcisi bayağı bana yardım etti. Teşekkürler...”

Yaklaşık bir yıl önce Erzurum MNG AVM içerisinde bulunan Media Markt'tan 1 adet Ttec marka şarj aleti aldım. Ürünü alırken satıcı, her ne olursa olsun bir arıza olduğu zaman birebir değişimin sağlanacağını söyledi. Ben de buna güvenerek satın aldım. Geçenlerde ürün şarj etmemeye başladı. Satıcının dediği aklıma geldi ve Erzurum MNG AVM içerisindeki Media Markt'a gittim. Ürünü birebir değişim yapamayacaklarını, ancak servise gönderdiklerinde yeni bir ürün vereceklerini söylediler. Ben de bunu kabul ettim ve ürünü servise gönderdim. Ürün 21 iş günü içerisinde tamir edilip bana teslim edilmedi. Media Markt müşteri hizmetlerini aradığımda bana mail attılar ve değişim sağlandığını, Erzurum MNG AVM içerisindeki Media Markt'a gitmemi söylediler. Hafta sonu gittiğimde bana sadece para iadesi yapabileceklerini söylediler. Bir yıl önce 310 TL'ye aldığım ürün için para iadesi veya yeni bir ürün alacaksam şu anki eşdeğerini alacağım zaman birebir eşleniği şu anda 650 TL olduğunu ve benden fiyat farkı ücreti istediklerini belirttiler. Ben, bana verdiklerinin ürünün eş değerini vermelerini istedim veya bir alt modeline de razıyım ama onlar öyle bir prosedürün olmadığını, sadece para iadesi yapabileceklerini, eğer yeni bir ürün alacaksam fiyat farkını vermek zorunda olduğumu söylediler. Ben, ürünümü tamir edilmesi için Media Markt'a verdim. Onlar da tamir edemediler. 21 iş gününü geçti, o zaman aynı ürün üretilmiyorsa bile eş değerini istiyorum ama onlar benden hâlâ fiyat farkını istiyorlar.

23 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Şenol K. “Media Markt'ta Şarj Aleti Değişim Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

24 Aralık 2024 18:11

Merhaba Şenol K. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241224-036755 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

30 Aralık 2024 13:05
Şenol
Şenol
30 Aralık 2024 13:16

Ergin sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 20:20
Sibel sonuçtan memnun değil

22 Ekim 2023 20:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Uzatılmış Garanti Ve Batarya Değişimi Hakkında Güven Sorunu

İbrahim
12 Mayıs 2025 14:02
Nur sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 15:33
Yanlış Ürün Satışı Sonrası Değişim Talebim Reddedildi: Müşteri Hizmetleri Ve Mağaza Arasında Mağdur Ediliyorum
1750334223898.20250619-145538.jpg
1750334217883.20250619-145548.jpg