Media Markt'ta İndirim Sonrası Fiyat Farkı İadesi Talebi

Media Markt'tan kredi kartıyla imkanlarımı zorlayarak ürün aldım iki gün olmadı ürün fiyat 3 -4 düşmüş en azından aradaki farkın iade edilmesini istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Media marketi tercih ettiğimize pişman olmak istemiyorum. Bir de yanında hediye ürün vardı tıraş seti onura almadık her yerden zarar. Ailemize ihtiyaçtan dolayı kartımızdan çekip alıyoruz. Bu fark bizi kafasız gibi hissettiriyor.

22 Kasım 2024 08:56 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Betül B. “Media Markt'ta İndirim Sonrası Fiyat Farkı İadesi Talebi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Betül B. 241124-003292 kayıt numaralı “Media Markt'ta İndirim Sonrası Fiyat Farkı İadesi Talebi” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

26 Haziran 2025 00:53

Merhaba iade alabildiniz mi?

Fiyat İadesi Talebi: Müşteri Memnuniyeti Tehlikede

Media marktan ürün aldım aldıktan hemen sonra fiyatı düştü aradaki farkı iadesini istiyorum. Lütfen gereğini yapın. Bu ş...

Media Markt'ın Paket Diye Sattığı Yalan

Media Markt'ınPaket Diye Sattığı Yalan

Kadir
Media Markt İkinci El Ürünleri Sıfır Fiyatına Satıyor!

Media Marktİkinci El Ürünleri Sıfır Fiyatına Satıyor!

Fatih
Media Markt Hilltown AVM Fiyat Artışı!

Media MarktHilltown AVM Fiyat Artışı!

Özcan

Öne ÇıkanKonular