Samet sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 20:41

10 gün önce Media Markt'tan Techno X2 telefonunu aldım ve eve geldim. Bir gün kullandıktan sonra, telefonun bildirim çubuğunu indirdiğimde siyah piksellerin düzgün çalışmadığını fark ettim. Bu durum, arka planı siyah olan duvar kağıtlarında her seferinde meydana geliyordu. Durumu video ile kanıtlayarak, satın aldığım Korupark Media Markt şubesine gittim ve durumu onaylattım. Servise gönderilmesi gerektiğini söylediler. Telefonumu servise verdim ve bugün geri geldi. SMS ile haber verildiğinde, acil bir durumum olduğu için hemen şubeye gittim. Orada bana herhangi bir işlem yapılmadığını ve bir sorun olmadığını söylediler. Telefonu göndermeden önce her detayı anlatmıştım; hangi uygulamalarda sorunun daha belirgin olduğunu ve karanlıkta göründüğünü, üstüne ışık vurulduğunda sorunun oluşmadığını belirtmiştim. Yepyeni aldığım bir telefonu, sorun teyit edildikten sonra servise göndermişsem, kesinlikle bir problem vardır. Telefonu rastgele servise vermem. Şimdi bana, telefonu alıp tekrar kontrol etmemi ve sorun devam ediyorsa video çekmemi söylüyorlar. Zaten problemin olduğunu belirtmiştim ama tekrar incelememi istediler. Yarın telefonu geri vereceğim ve bir 10-15 gün daha beklemek zorunda kalacağım. Peki, yaşadığım bu mağduriyeti kim karşılayacak? Üstelik, servisteki teknisyenin, söylediğim hiçbir işlemi yapmadığı ortada; yapmış olsaydı, sorunu görmeme ihtimali yoktu.

21 Aralık 2023 20:48 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Samet
Samet
23 Aralık 2023 18:31

Media Markt'tan telefon alıp sorun yaşamıştım buraya da yazmıştım iletişime geçtiler ikame telefon ister misiniz dediler evet dedim Korupark şubesinden alabilirsiniz dedi. Arayan arkadaş bende şimdi almaya geldim fakat buraya bilgi dahi verilmemiş bana vermediler aradıktan sonra değerlendirin demişti bende 5 yıldız vermiştim ama bir daha olursa 1 yıldız vereceğimden emin olabilirsiniz sayın yetkililer

23 Aralık 2023 18:59

Değerli müşterimiz; Talebiniz, 231223-028684 kayıt numarası ile işleme alınmıştır. İnceleme yaparak en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Yeni Alınan iPhone 16 Pro Max'te Sürekli Ekran Sorunu Ve Servislerde Çözüm Bulunamaması

13 Ekim 2025 02:51
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
19 Ocak 2025 16:30
Media Markt Uzatılmış Garanti Kapsamında Yetersiz Hizmet Ve İade Sorunu

18 Mart 2025 12:32
Semih sonucu yetersiz buldu

09 Ağustos 2023 10:56
Berk sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2023 11:36
"Sorunum çözüldü, teşekkür ederim"

Media Markt Kategorileri