Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
05 Eylül 2024 16:24

Bosch marka çamaşır kurutma makinesi almak için Media Markt'a gittim. Media Markt'taki yetkililere çamaşır makinemin Beko marka olduğunu, alacağım Bosch marka çamaşır kurutma makinesini Beko marka çamaşır makinesinin üstüne koyabilir miyiz diye sordum, garantide problem yaşar mıyız diye sordum. Kendileri herhangi bir sorun olmayacağını, Bosch servisinin ürünü kuracağını, garantide problem olmayacağını söylediler. Ürünü aldık, nakliyeci arkadaşlar ürünü getirdiler ve hemen kutusunu açmaya başladılar. Kendilerine servisin açması gerekmiyor mu diye sorduğumuzda gerek yok dediler ve hasarsız ürünü teslim ettiklerine dair belge imzalattılar. Akabinde Bosch servisini aradık, gelin ürünü kurun dedik. Kendileri çamaşır makinesinin farklı bir marka olmasını gerekçe göstererek ürünü kurmalarının mümkün olmadığını söylediler. Ürünü Media Markt'a iade etmek için Brandium'daki Media Markt'a gittim, ancak kendileri ürün kutusu açıldığı gerekçesiyle iade almayacaklarını bildirdiler. Burada öncelikle ürünü bana satmak için yanlış bilgi veren Brandium Media Markt beni yanılttı. Ürünü gönderdikleri nakliyeci firma istememize rağmen ürünün kutusunu açtı. Ne Media Markt ne de Bosch iade işlemini kabul etmiyor. Yapılan bu yanlış bilgilendirme ile ilgili hukuki işlemlere başlayacağım. Bir daha asla Media Markt'tan hiçbir şey almayacağım.

05 Eylül 2024 16:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Bünyamin K. “Yanlış Bilgilendirme ve İade Sorunu Yaşadım” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

07 Eylül 2024 11:03

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 12:46
Taylan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 14:41
Muhammet sonuçtan memnun

Muhammet
08 Ekim 2023 22:41
"Sorunumun çözülmesinde büyük katkısı olan Pınar hanıma çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar çözüm süreci uzun sürse de sonunda ürün bir üst model işe değiştirildi. Şu an yeni ürünü sorunsuz kullanıyorum"
Media Markt Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor!

14 Mayıs 2025 15:53
Hasarlı Çamaşır Makinesi Ve Sorumluluk Reddi: Media Markt Ve Bosch Mağduriyeti
Halime sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 15:54

Media Markt Kategorileri