Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ve Dyson Arasındaki Anlaşmazlık Mağduriyeti!

29 Aralık 2024 15:48

Birkaç gün önce Media Markt'tan Dyson Gen5 süpürge aldım. Alırken Bursa Anatolium mağazasındaki personele bu ürünün stand hediyesi olup olmadığını sordum. Var, ürünü aldıktan sonra Dyson'ı arayıp kayıt yaptırıyorsunuz, Dyson kendisi yolluyor, dediler. Ürünü aldığım zaman T***'da da ürün aynı fiyattaydı. Bu arada biz Media Markt'ı tercih ettik ve mağaza çalışanının lafına bakarak ürünü aldık. Daha sonra Dyson'ı aradık, stand hediyesini yollayamayacaklarını, Media Markt ile böyle bir anlaşmaları olmadığını söylediler. Trendyol'dan alsaydınız ürünü yollayabileceklerini söylediler. Şimdi Media Markt'ı arıyorum, bana sundukları öneri ürün iadesi yapıp T***'dan alın, ama bu geçen zamanda T***'daki fiyat da yükselmiş. Sözde mağazadaki personelin de beni böyle bilgilendirmediği yalanını attılar.

29 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Renk D. “Media Markt Ve Dyson Arasındaki Anlaşmazlık Mağduriyeti” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

30 Aralık 2024 17:32
Mesut
Mesut
30 Aralık 2024 17:39

Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız diyorsunuz sonradan arayıp yapabileceğimiz hiçbir şey yok diye arıyorsunuz. Media Markt hiçbir şekilde sorunumu çözmedi oradan alışveriş yapacaklara söylüyorum mağaza çalışanları size ürünü satana kadar her şeyi söylüyor ürünü aldıktan sonrada biz böyle bir şey söylemedik deyip üstüne bir de sizi yalancılıkla suçluyorlar

Nur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 15:49

25 Aralık 2024 12:27
Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 09:50
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 02:21
Fatma sonuçtan memnun

02 Mayıs 2024 17:27
"Müşteri hizmetlerine ulaştıktan sonra problemim hızlı bir şekilde çözüldü"

Media Markt Kategorileri