Media Markt Robot Süpürge Sorunu!

10 Kasım 2024 18:21

Yaklaşık 4 aydır biz mağduruz Media Markt gibi bir şirketi mağdur olmak için tercih etmedik. Cihaza sigorta yapılırken sigortayı övüyorlar ancak sigorta tam bir fiyasko

11 Kasım 2024 16:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Mesut K. “Media Markt Robot Süpürge Sorunu!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Mesut K. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241112-042059 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2024 15:23

Merhaba Mesut K. 241112-042059 kayıt numaralı “Media Markt Robot Süpürge Sorunu!” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Mediamarkt

14 Kasım 2024 15:30

Harikasınız Sıfır çözüm bizim robotumuzu karıştırdılar başka bir cihazla. Benim cihazım size bıraktığımda çalışıyordu siz benim cihazımı karistirdiniz. Simdi cihaz perte çıkacak deyip 6bin tl gibi komik ücret teklif ediyorsunuz. Aynı cihaz piyasada 15-16 bin lira. Sigortayı yaparken ovuyorsunuz ama police falan vermiyorsunuz. Her konuda mağdur ettiniz beni. Paramla rezil oldum sayenizde. Tebrik ediyorum sizi media mrkt. Ben aynı cihazı infernetten çok daha uygun fiyata alabiliyordum alırken güvenilir bir firma olsun diye sizi tercih etmiştim bir daha asla sizdek bir şey almam aldırmam çevreme

Nazlı
Nazlı
6 Ocak 2025 01:22

Aynı sorun garantiye yolladık ois değişecekti parçalanmış olarak tamir oldu diye teslim edildi civatalar kutuya dökülmüş kapaklar kırılmış halde geldi geri götürdük pert dediler ve pert eden kendileri bize de 3 yıl önce aldığımız fiyatı teklif ettiler şaka gibi hem kendileri bozdu pert etti daha jelatini üstünde makineyi hem de iade komik bir rakam teklif edildi mağduriyete mağduriyet eklemenin ötesine gidemediler herkese tavsiye sadece markaların yetkili satıcılarından ürün alsınlar biz mağduruz başkaları aynı hataya düşmesin

Aycan
Aycan
29 Kasım 2024 17:53

Merhabalar çözüldü mü acaba sorununuz benim de aynı durumum söz konusu

Sigorta Hizmeti Süresi Dolmadan Destek Alamadım, Mağdur Edildim

Öznur

Media Markt uygulamasından 19.07.2024 tarihinde Philips marka bir ütü ve 739 TL karşılığında sigorta satın aldım. 14.07....

Media Markt Ve BNP Paribas Cardif Poliçeyi İhlal Ederek Cihazın Güncel Değeri Geri Ödenmiyor

Batuhan

09.01.2023 tarihinde Media Markt’tan Siemens eq3 Siyah TI35A009RW Tam Otomatik Kahve Makinesi satın aldım ve ürün bedeli...

Tümünü Gör
Media Markt Pişmanlıktır!

Media MarktPişmanlıktır!

Oya
Media Markt Kayıt Dışı Ve Arızalı Telefon!

Media Markt KayıtDışı Ve Arızalı Telefon!

Serdar
Media Markt'ın Yaptığı Kasko Neye Yarıyor?

Media Markt'ınYaptığı Kasko Neye Yarıyor?

Aytek
Media Markt 7000 Serisi Şarj Sorunu!

Media Markt 7000Serisi Şarj Sorunu!

Samet
Media Markt'tan Kasko Yaptırmama Rağmen Problem Çözülmedi

Media Markt'tan KaskoYaptırmama Rağmen Problem Çözülmedi

Aslı
Media Markt Kasko Diye Para Alıyorlar, İnsanları Mağdur Ediyorlar!

Media Markt KaskoDiye Para Alıyorlar, İnsanları Mağdur Ediyorlar!

Özkan

Öne ÇıkanKonular