13 Şubat 2024 15:23

Dün Media Markt uygulaması üzerinden sipariş verdiğim 'Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz' ürününün teslimatını bugün Yurtiçi Kargo firmasından kapıda teslim aldım. Ürünün kutusunu açtığımda ise şok oldum, çünkü Bluetooth kulaklıklar kutuda yoktu; sadece şarj kablosu ve belgeler mevcuttu. Hemen müşteri hizmetlerini arayarak yardım talebinde bulundum ve onlar da işlemi başlattılar. Şu anda sonucu bekliyorum. Gerçekten çok şaşırdım, böyle bir mağazadan böyle bir durumla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Süreç hakkında bilgilendirme yapmayı planlıyorum, inşallah ürün Konya Kule Site şubesinden gönderilmiştir. Bu arada, durumun takibini yapacağım.

13 Şubat 2024 15:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba İslam T. “Media Markt / Bluetooth Kulaklık Kutusu Boş!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

İslam
İslam
14 Şubat 2024 17:02

Son durum nedir peki hatalı olanı bulabildiniz mi?

Gönül sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2023 19:57
"Ürünümüz kapalı kutu olarak tarafımıza teslim edildi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim."
Media Markt Boş Kutu Gönderme
Media Markt Boş Kutu Gönderme
Ece sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 21:05
Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt’tan İphone 15 Yerine Kablolu Kulaklık Gönderildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Nisan 2025 16:38
Yaban sonuçtan memnun değil

19 Ocak 2024 13:53
Rezil Oldum Eden De Media Markt
Akif sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2024 16:00
"İsmini unuttum ama kendisine çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu"
Media Markt Kategorileri