Erdal sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 08:47

Mavi'den aldığım ürünün ağ kısmında yırtılma oldu. Yazık değil mi, bir sürü para verip karşılığında kaliteli bir hizmet alamıyoruz. Mavi jean'dan aldığım ürün gerçekten kötü. Samimi söylüyorum, paranızla rezil olmanız an meselesi, kalite sıfır. Eskiden böyle değildi ama şimdi çok kötü.

23 Temmuz 2024 18:14

Maviden aldığım ürünün ağ kısmında yırtılmalar oluyor renk solması başlı başına bir dert gerçekten ürünler çok kalitesizleşti eskiden böyle değildi uzun süredir mavi müşterisiyim ama artık gerçekten bıktım ürünün değişmesini talep ediyorum kaliteli diye tercih ediyoruz ama fıs çıkıyor

1721747606083.img-1265.jpg
22 Temmuz 2024 19:22

Mavi Jeans dan aldığım kıyafetler daha garanti süresini bırak üzerinden fazla bir zaman geçmeden ağ kısmında yırtılma ceplerinde yırtık vallahi bıktım kalite diye para veriyoruz ama paramızla rezil oluyoruz lütfen bir çözüm bulun yoksa gerçekten bırakmak zorunda kalacağız

1721665293322.img-1265.jpg
22 Temmuz 2024 16:54

Sürekli mavi müşterisiyim daimi olarak kullanırım ama son zamanlarda ürünler çok kalitesizleşti renk solması yırtılma kağıt gibi bir hal aldı gerçekten bıktım artık ama başka bir markayada geçiş yapmak istemiyorum lütfen bu ürünlere çare bulun daha yeni aldığım ürün bir bakın lütfen

1721656408711.img-1266.jpg
15 Temmuz 2024 09:13 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Sayın Erdal K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

15 Temmuz 2024 13:58

En kısa sürede geri dönüş oldu Akiye hanımdan teşekkür ederim

23 Temmuz 2024 18:18

Müşteri memnuniyeti sıfır kimse ilgilenmiyor

Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
08 Ağustos 2024 11:19
"Müşteri temsilcisi hanımefendi çok ilgilendi kibar nazik ve sorunun çözümü için teşekkür ederim"
Mavi Jeans Pişmanlık Olmaya Başladı
Buse sonuçtan çok memnun

Buse
28 Şubat 2024 01:03
"İlginizden dolayı teşekkür ederim Mavi🙏"
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
31 Mart 2025 01:43