Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Manc Müşteri Hizmetleri Ve Ürün İade Sorunu

Manc Müşteri Hizmetleri Ve Ürün İade Sorunu
Hasan
02 Aralık 2024 01:16

Manc markasının kendi web sitesinden eşime cupid modeli çanta aldık. Başta siteyi incelemedik, iletişim kanalları nasıl diye (WhatsApp hattı, canlı sohbet, müşteri hizmetleri tel vs.) çünkü 2024 iletişim çağında buna gerek duymadık. Sonrasında ürün geldi ve kusurluydu. Geri iade etmek istedik ancak bir kargo ile anlaşmalı sistem ile iade kodu ile falan olmuyormuş.

Adreslerine geri gönderiyorsun ve 500 TL çünkü kargoyu bizim ödememiz gerekiyormuş, saçmalık. Neyse, sonra hiçbir pratik iletişim yolu yok. 2000'li yılların başı sanki, sadece e-posta. Ve biz bir müşteri iletişimi kuramadığımız için, markanın sahiplerinin Instagram sayfasını ekledim ve sayfalarına yorum yaptım. Sonra gecenin geç saatinde c*** k*** diye birinden tehdit mesajları aldım. 'Sen benim karımı nasıl eklersin' diye, sanki bir bayanı rahatsız eder mesaj atmışız gibi manipüle.

Sonra da zaten iadeyi çok geç yapıp paramızı kullandılar ve çok geç iade yaptılar. Öyle bir sistem kurmuşlar ki aman başımız ağrımasın, kimse bize ulaşmasın. Ulaşmak isterseniz de kaba konuşmalarla kocaları devreye giriyor.

02 Aralık 2024 01:18

Markanın web sitesinden eşime cupid çanta aldık. Kusurlu geldi iade etmek istedik. Ancak hiçbir iade sistemi kurmamışlar iade kodu ile kargo gönderim yapamıyorsunuz. Normal cebimizden 500 TL. Kargo parası verdim adreslerine gönderdik. Sonra takip etmek içim bir iletişim numarası, WhatsApp hattı, canlı destek,. Müşteri ilişkileri vs numara asla bulamadık. Herkesin marka ile iletişim kuramamaktan şikayetçi olduğunu gördüm. Sonra Instagram sayfalarına bir yorum yaptık ve biri ile konuşabilmek için marka sahibinin Instagram ini ekledim. Sonra geç bir saatte seni mahvederim bitiririm gibi tehdit ve aşağılayıcı hakaret mesajları aldım. Mesajı atan c*** k***. Marka sahibinin kocasıymış. Halbuki kimseye ulaşamadık e sadece konu ile ilgili konuşmak içindi, karşı tarafta zaten bunu bildiği için ve bundan rahatsız olduğu için küplere biniyor. Nasıl bize ulaşmaya çalışırlar. Oldu sen 2024 de marka kur. Ama kimse sana ulaşıp başını agritmasin. Neyse sonrada iademiz için yalnız mail yoluyla bugün yarin yatacak diye yalanlarla 20 gün oyaladilar.

Manc Ücret İadesi Onaylandı 1,5 Aydır Para Transferi Gerçekleşmedi

Manc İadem Gerçekleşmedi

Ebru
24 Haziran 08:12
Manc İadem Gerçekleşmedi
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
05 Kasım 2024 16:03