Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Ün Beni Mağdur Etmesi

03 Nisan 2024 13:00

Kuveyt Türk kredi kartı konusunda mağduriyet yaşadım. Mevcut borcum için iade alacağımı söyledim. Onlar da bana iadenin geldiğinde provizyonda fazla bekletilmeyeceğimi ve eğer ödeme yapılmadığı takdirde gecikme cezası uygulanacağını belirttiler. Ödeme günü geldiğinde hesabımdaki tüm Türk Lirası'nı çektiler. Ayrıca dolar hesabımdan da dolar çektiler. Bana gecikme cezası uygulanacağı söylenmişti ancak hesabımdaki paralara el konulacağı belirtilmemişti. Kaldı ki Türk Lirası'na el konulabilir ama benim dolar ve altın hesaplarıma el konulamaz. Eğer böyle bir durum varsa, bunu bana özellikle bildirmeleri gerekiyor ki ben de önlem alabileyim. Daha önce de kart değişikliği talep ettiğimde kartı bana üç ayda yolladılar. Aynı değişikliği Akbank'tan istediğimde, Akbank kartı bir hafta içerisinde yolladı; ancak Kuveyt Türk üç ayda zor yolladı ve bu süreçte mağdur oldum. Kuveyt Türk'ten geri dönüş alamıyorum, konuyla ilgili olarak benim tekrar iletişime geçmem gerektiği söyleniyor. Gerçekten insanlarla dalga geçiyorlar. Kuveyt Türk tam bir pişmanlık kaynağıdır.

24 Nisan 2024 09:44

Kuveyt Türk ile tüm ilişiğimi bitirdim müşteri hizmetleri üzerinden ve tüm borçları kapattım. Fakat bana kredi kartı borcum olduğuna dair mesaj yolladılar. Müşteri hizmetleri benimle görüşmüyor. Bankalarının müşterileri olmadığım için ilgili birime aktarım sağlayamıyorlarmış. Güvenlik teyidi yapamadıklarını söylediler. Eskiden mobilden onay vermeden gayet bu işlemler yapilabiliyordu. Kendileri bilgilerimin 10 yıl sağlanacağını söyledikleri halde teyit yapamıyorlarmış. Hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar. Borcum olmadığı halde borç mesajı atıyorlar. Acil geri dönüş bekliyorum.

03 Nisan 2024 15:14

Kuveyt Turk müşteri temsilcileri sorunlarıma çözüm bulamıyor suratıma telefon kapatıyorlar. Şubeyi arayın diyorlar şube telefonlarını açmıyor. Sürekli mağdur ediyorlar asla mağduriyetlerini giderecek bir adım atmıyorlar. Gün içerisinde bana geri dönüş yapılacağı söylendi aslan bir dönüş de yok sadece beni oyalıyorlar.

03 Nisan 2024 14:02 (Şikayetten 1 saat sonra)
03 Nisan 2024 15:15

Bana ezbere laflarla gelmeyin çözüm üretin. Hesabımdan para çekmeyi biliyorsunuz ama çözüm yok ortada

04 Nisan 2024 11:33

Bu bankadan kurtulamıyorum. Bir gün önce iadem geldiği zaman hesabınıza yatıracağız dediler. Şu an fazla bakiyem kredi kartında duruyor ve hiçbir şey yapmıyorlar. Müşteri hizmetleri talep oluşturuyor. Ben dün talep oluşturduğumu söylüyorum her şeyden bir haber. Bankada kalan her şeyimi çekeceğimi söyledim şubeyi arayın dediler hazırlıklı olmaları gerekiyormuş sanki ben milyonlar çekeceğim. İki şubeyi de arıyorum İstanbul Pendik ve Kaynarca şubelerini dahili numaralarını da verdiler asla açmıyorlar 2 gündür arıyorum. Resmen dalga geçiyorlar. Hiçbir sorunumu çözmediler zaten bilerek çözmediklerini düşünüyorum çok zor değil çünkü çözecekleri şeyler. Benim bugün faturamın son ödeme günü bakiyemi aktarmadıkları için o da ödenmedi sürekli sürekliiii her gün beni mağdur ediyorlar. Dini değerleri gözeten bir banka diye seçtim fakat insani dinden imandan çıkariyorlar. Yalanı su gibi söylüyorlar zaten sizi aptal yerine koyuyorlar. Yetkili deseniz yok. Çağrı Merkezi kendini yetkili sanıyor ama hiçbir yetki kullanamıyor. Sizi oyaladıkça oyalıyorlar. En basitinden şubeler telefonlarını açmıyor ya buna ne diyebilecekler?

Kuveyt Türk Kredi Kartı Hayal Kırıklığı

16 Şubat 2025 20:14

08 Şubat 2024 19:41
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 17:11
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Altın Hesabında Ne Varsa Kendi Kafalarına Göre Bozup Çekmişler

26 Şubat 2025 18:12
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Şubesinde Kredi Kartı Ödemesi Ve Haciz Sorunu

16 Haziran 2025 16:15