Kunduz App

tam yıldız tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız 4.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Kunduz App ile ilgili bir şikayetin mi var?
2.272 Şikayet
Şikayet Sıralaması
8 saat önce

Kunduz Eğitmen Soru Gelmiyor

Kunduz Eğitmen uygulamasında 6 aydır eğitmenlik yapıyorum şimdiye kadar sıkıntı yaşamamıştım fakat 2 gündür 1 soru bile gelmedi. Havuzda soru yok yazıyor. Destek ekibi sorunumu çözmedi. Ek ders talebinde bulundum ona da geri dönüş olmadı. Böyle kaliteli bir şirketten beklemezdim. Yaklaşık iki gündü...

22 saat önce

Kunduz Uygulamasına Giriş Yapılamıyor

YKS öğrencisi olarak bu uygulamayı kullanmaya karar verdim fakat bu hafta sorularımı soru sormak için her kunduz uygulamasından giriş yapmaya çalışsam beni sürekli uygulamadan atarak hata veriyor. Sınav sürecinde sorularımı soramadığım için mağduriyet yaşıyorum. Lütfen bu sorun çözülsün.

5 gün önce

Kunduz Uygulaması Üzerinden Soru Sordum, Eğitmenler Yanıt Veremedi

Kunduz uygulaması üzerinden bir soru gönderdim ilk soruya bakan eğitmen soruya yanlış cevap verdi. İkinci eğitmene yönlendirdi o da yanlış cevap verdi. Daha sonra kolaya kaçıp ÖSYM bu tip soru sormaz dedi. Oysaki soru hakkında makale bile vardı. Daha sonra boş yapma dedi. Bu nasıl bir eğitmen üslubu...

5 gün önce

Kunduz Hesabımda Kod Gelmiyor

Kunduz satın aldım ve hesabıma giriş yapmak için kod gönderdim. Ancak hiçbir kod gelmedi. Birçok kez kod isteği gönderdiğim için hesabımın bloke edildiğini düşünüyorum. Bu parayı ödedim ve mağdur oldum. Lütfen mağduriyetimi giderin. Üyeliğim 1 ay sonra sona eriyor.

Fatma'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Fatma Şikayetini Yayından Kaldırdı
6 gün önce

Kunduz App SMS Kodu Gelmiyor.

İlk başlarda telefon numaramı yazıyordum ama kod gelmiyordu. Şimdi ise hesabıma giriş yapmak istediğimde direk hesabımın engellendiğini söylüyor ve beni hesaptan atıyor. Satın aldığım planımın bitmesine neredeyse 1 ay var. Size mail attım ancak dönüş yapılmadı.

Kunduz App Hesap Engellendi Diyor

İnternetin kötü olduğunu düşünüp, hesabımdan çıkış yaptım ve sonra giremedim hata verdi. Denedim bu sefer SMS gönderdi ama bana gelmedi. Uygulamayı sildim tekrar yükledim hesabınız engellendi diyor. Hesabıma neden giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?!

Kunduz App Eğitmen Hesabına Giriş Yapamıyorum

Merhabalar ben bir kunduz eğitmeniyim dün akşam da böyle bir sıkıntı oldu. Bugün de hesabıma giriş yapamıyorum. Birkaç sefer hata verdi. Şimdi de hesabınız bloke edildi. Yazısı çıkıyor. Telefona kod gönderemiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olabilir misiniz

Kunduz App Hesabım Bloke Oldu

Kunduz uygulaması kullanıyorum. Beni Kunduz'dan attı ve hesabımın bloke olduğu söylendi. Sınavıma çok az bir süre kaldı. 30 hazirana kadar sözleşmiştik. Bu durum beni rahatsız etti. Bu durumun çözülmesini rica ediyorum.

Gözde sonuçtan memnun

Kunduz App Hesabım Bloke Edildi

Kunduz hesabıma soru yüklemekte zorlanıyordum ders ismi seçimine geldiğimde yüklenmiyordu ben de düzelmesi için uygulamadan çıkış yapıp tekrar girmeye...

Sinem'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Kunduz Uygulaması Hesabım Blokelendi

Kunduz uygulamasında giriş yapamıyorum hesabın blokelendi diyor ne telefon numarama kod gönderebiliyorum ne de başka bir şey. Sınava bu kadar az kalmı...

Gülce'nin Teşekkür Mesajı
  • 6 gün önce

“Sorun düzeldi. Anlayışınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum”

Kunduz App Telefonuma Onay Kodu Gelmiyor

Önce uygulamaya hiç giriş yapılmıyordu. Sonra sildim ve tekrar yükledim şimdi de telefonuma onay kodu gelmiyor 1 saatten beri 10. Kodu istedim hala nu...

Kunduz Hesabıma Giriş Yapamıyorum

İlk başlarda telefon numaramı yazıyordum ama kod gelmiyordu. Şimdi ise hesabıma giriş yapmak istediğimde direk hesabımın engellendiğini söylüyor ve beni hesaptan atıyor. Halbuki satın aldığım planımın bitmesine neredeyse 1 ay var. Size mail attım ancak dönüş yapılmadı.

Kunduz App Eğitmen Hesabıma Giremiyorum

Kunduz app eğitmen hesabına giremiyorum. Bir anda hesabım engellendi ben hesabıma girmeye çalışıyordum sonra SMS gelmemesine rağmen gönderildi. Diyordu ancak gelmedi bende çok denedim sonra engellendi kunduz iletişimden mail attım. Ancak geri dönüş olmadı lütfen yardım edin

Ceren'in Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler sorun çözüldü”

Kunduz Hesabım Onay Kodu Göndermiyor Bloke Yazıyor

Kunduz yıllık Premium üyeliğim var. Kunduz hesabımdan telefondan çıkış yapıp tabletten girdim tekrar çıkıp telefondan kunduza girmek istedim ama onay ...

Kunduz App Uygulama Çalışmıyor Sisteme Giriş Yapamıyorum

Uygulama önce beni sistemden attı giriş de yapılmıyor blocked yazıyor ücretini de ödediğim halde beni sisteme almıyor sınavıma çok az kaldı lütfen çözüme kavuşturunuz yaklaşık 8 aydır kullanıyorum yıllık plan almıştım. Uygulamayı silip yüklediğim halde çalışmıyor.

Kunduz Uygulaması 502 Hatası Veriyor

Kunduz uygulaması en lazım olduğu anda 502 hata kodunu veriyor. Her şeyi denedim silip yükledim ama olmuyor. En kritik zamanımda mağdur oluyorum. Nasıl düzelteceğimi de bir türlü bulamadım. Acilen ulaşırlarsa sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum. Daha 2 hafta önce üye olmuştum.

Merve sonuçtan çok memnun
Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
  • 5 gün önce

“Teşekkür ederim”

Kunduz Sorularımı Yüklemiyor Hata Veriyor

Kunduzdan Aylık paket aldım. Bu zamana kadar hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Soracağım soruyu çekiyorum hata oluştu diyor yüklemiyor. İnternetimde d...

2 gün önce
Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Kunduz App, 4 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Kunduz App, 4 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Kunduz App iletişim bilgisi nedir?
Kunduz App e-mail adresi: [email protected]
Kunduz App üyelik iptali politikası nasıl?
Satın aldığınız paketi hiç kullanmadıysanız, 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanarak iptal işlemini gerçekleştirebilir, ödediğiniz ücreti geri alabilirsiniz. Ancak satın aldığınız paketi deneyimlediyseniz ya da 14 günlük süre dolduysa iptal işlemlerinin ardından ödediğiniz ücret iade edilmez.
Kunduz’dan SMS almak istemiyorum, ne yapmalıyım?
Telefonunuza gelen SMS’teki ret linkini tıklayarak size mesaj gelmesini durdurabilirsiniz.
Kunduz App hakkında farklı sorularım var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

Kunduz App Hakkında

Kunduz App öğrencilerin ders konularıyla, sınav sorularıyla ilgili merak ettiklerini cevaplamak üzere bir araya gelmiş bir oluşum. İzmir Fen Lisesi’nde yatılı okuyan, ardından Boğaziçi Üniversitesi’ni kazanan üç arkadaşın girişimleriyle hayat bulan Kunduz App, anlamadığınız, takılı kaldığınız ders konularını, soruları bir telefon ve internet aracılığıyla sormanıza ve en doğru yanıtları almanıza olanak tanır. Yer ve zaman fark etmeksizin her öğrencinin ders kitapları ve benzeri kaynaklardaki soruları gönderebileceği Kunduz App, yetkin ve başarılı kadrosu sayesinde size en doğru cevabı göndermek için çalışır. Dolayısıyla Kunduz App nedir sorusunun yanıtı da, dersleriniz hakkındaki tüm merak ettiklerinizin, sorularınızın yanıtını size dijital yolla veren bir oluşumdur. Forbes, Webrazzi, App Store gibi mecra ve platformlarda da en iyi girişim, günün uygulaması gibi ödüllere hak kazanan Kunduz App YKS, LGS ve benzeri sınavlara hazırlanan tüm öğrencilerin en önemli yol arkadaşı olmaya aday. Daha detaylı bilgi için platformu inceleyebilir, tümüyle reel geri bildirimlere Kunduz App şikayet ve Kunduz App yorum sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kunduz App Nasıl Kullanılır?

Kunduz App uygulamasını telefonunuza kolayca indirerek YKS, LGS gibi birçok sınav için en etkili yol arkadaşınızla tanışabilirsiniz. Zorlandığınız soruların fotoğrafını çekip Kunduz App’e yollayarak kısa sürede doğru yanıtları alabilirsiniz. Böylece çözemediğiniz soruları bekletmenize, soracak birini aramanıza da gerek kalmaz. Fotoğrafını çekip yolladığınız sorunun cevabını kısa sürede telefonunuza gönderen Kunduz App, Türkçeden matematiğe, fizikten kimyaya, tarihten geometriye kadar soru çözdüğünüz tüm derslerde yanınızda. Kunduz’un en büyük artılarından biri de sorunun çözümünde takıldığınız bir yer olursa, öğretmenlerle anında iletişime geçebilmeniz. Bu sayede birinci elden en doğru yanıtı kolayca almanız mümkün. App Store ve Google Play üzerinden indirilebilen Kunduz App, diğer eğitmenlerin katılımına da açık. Böylece kendi nitelikli ve geniş eğitim ağını sürekli besleyip büyüten Kunduz App paralı mı merak edenlere bildirmekte fayda var; platform aylık ve dönemsel olmak üzere iki pakete sahiptir. Bu paketler, 1 saatlik özel ders fiyatının altında bir fiyatlandırmaya sahiptir. Aylık paketler her 30 günde bir otomatik olarak yenilenir ve her ay için ayrı bir ücret ödenir. Dönemsel paket ise sınava kadar devam eder ve bütün ayların ücreti indirimli olarak tek seferde alınır. Ayrıca online bir şekilde özel ders imkanı da sunan Kunduz App, 30 bine yakın öğretmen ağı sayesinde en uygun öğretmeni bulup sizinle eşleştirir. Kunduz App üyelik iptali de cayma hakkına tabi olup farklı senaryoları bulunur. Örneğin, satın aldığınız üyelik paketini hiç kullanmadığınız takdirde 14 gün içerisinde iptal ederek ödediğiniz tüm ücreti geri alabilirsiniz. Aldığınız paket içerisinde herhangi bir soru sorduysanız veya 14 gün geçtiyse iptal işlemlerinde ücret iadesi yoktur. Platformun web sitesinden iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kunduz App İletişim

Bir Kunduz App telefon numarası bulunmamaktadır, ancak bunun yerine [email protected] mail adresi üzerinden platformla yazılı şekilde irtibata geçebilirsiniz. Adresi İstanbul Beşiktaş’ta bulunan markayı sosyal medya hesapları üzerinden takip ederek de güncel gelişmeleri anbean öğrenebilirsiniz. Dilerseniz üyelik iptali, sunulan paketler, eğitmenler, para iadesi gibi birçok konuda yapılan reel değerlendirmelere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bu sayede aklınıza takılan pek çok soruya birinci elden yanıt alabilirsiniz. Arzu ederseniz siz de Kunduz App hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşabilir, böylece yorumlarınızı daha görünür kılabilirsiniz. Buradaki tüm geri bildirimlerin hem diğer kullanıcılar hem de platform tarafından görüldüğünü bilmenizde yarar var.