Belgin sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 22:29
Belgin'in Teşekkür Mesajı
“Koton Kentpark Mağazasının tüm çalışanları, özellikle Enes bey ve Rabia hanım ile çağrı merkezinden Çağla hanıma sorunumla bizzat ilgilenip, hakkım olan şekilde aynı ürünün bir küçük bedeni ile değişim sağlayarak yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Ancak bu süreci böyle kangren haline getiren Koton mağazasına kızgınım açıkçası. Arkasında duramayacağın şekilde markana ait ürünü Trendyol ya da başka platformlardan satıp sonra da biz değişim yapamayız deyip çıkmanız hiç doğru değil. Bu sorunun kesin ve net çözümü belli o platformlarda mağaza açmayın bu halde. Kendi mağazalarınızdan ve online sitenizden başka yere kendi markanızın ürününü vermeyin. Bu müşterinin de yanılmasına sebep oluyor. Benim sorunum bu güzel insanların yardımlarıyla çözüldü, ya bununla uğraşamayanlar? Bence Koton bunun asıl çözümünü acilen bulmalı ve kendi alışveriş sitesi ve mağazaları dışındaki platformlarda satış yaptığı mağazalarını kapatmalıdır.”

Koton'un Trendyol ® mağaza üzerinden yaptığım alışverişim sonrası bir küçük bedene ihtiyaç duymam üzerine "Koton" faturam ve "Koton" ürünümle mağazaya başvurmak istedim, öncesinde müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi mağazadan değişim yapamayacaklarını ilettiler. Tek gerekçe ürünü Trendyol'dan almış olmam. Satıcının Koton olduğunu faturayı Koton'un kestiğini dolayısı ile muhatabımın Koton olduğunu çağrı merkezine anlatamadım. Mağazadan hiçbir şekilde değişim yapılmayacağını sürecimiz bu şekilde diye defalarca aynı şeyi söyleyerek yardımcı olamam talep açamam dedi kapattım. Trendyol'dan Koton mağazasından kırmızı ceket elbise 36 beden aldım. Fakat bedeni büyük oldu. 34 beden ile değiştirmek istediğimi, Trendyol mağazasında kalmadığını, ama Ankara Kentpark mağazasında ve başka mağazalarda da olduğunu söyledim. Trendyol için tedarik edin yollayın oradan değişim yapalım dedim böyle bir sürecimiz yok dedi durdu temsilci. Hiçbir şekilde çözüm üretmediler ve talep dahi almadılar. Ürünü iade edin o zaman diye bir de akıl verdiler. Yardımcı olmamalarının Sebebi ise Trendyol'dan almış olmam. Ama satıcısı zaten Koton. Bu şartlarda Koton'dan asla artık bir şey almam, kimsenin de almasını istemem. Ürünü 34 bedenle mağazadan (Ankara-Merkez) değişim yapmak istiyorum. Konu hakkında yardım bekliyorum.

11 Ocak 2024 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Belgin Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

11 Ocak 2024 14:07

Aramışsınız ama yetişemedim, tekrar arar mısınız?

11 Ocak 2024 14:55

İstediğiniz fatura ektedir

11 Ocak 2024 17:49

Sizden gala dönüş bekliyorum?

11 Ocak 2024 17:51

12 Ocak 2024 10:53

Değişimle ilgili yaşadığım sorun hala devam ediyor, şimdi de farklı bir sorun çıkardılar, aynı ürün mağazada farklı fiyat dolayısıyla farkı ödemeniz gerek dediler. Oysa şikayetimde her şey açık ve talebim çok net! Aynı ürünün bir küçük bedeni ile değişim istiyorum. Başka bir ürün almaya da çalışmıyorum. Bu kadar zor olmamalı bu gerçekten çok yordunuz inanın bin pişman oldum. Mağazada yarım saat bekledim dönüş yapılmadı. Mağaza birebir değişim diye mail atılsa bu sorun olmayacak diyor, yetkili bir yere ulaşamıyoruz, talep bırakıyoruz dönüt alamıyoruz bu nasıl bir iştir anlamadım gerçekten.

15 Ocak 2024 14:10

Şikayetim hala çözülmedi süreç için tekrar aramanızı bekliyorum, çağrı merkezinize tekrar aranmak talebimi ilettim kimse dönüş yapmadı günlerdir

16 Ocak 2024 21:09

Goncagül
16 Aralık 2023 23:19
Trendyol Üzerinden Aldığım Koton Marka Ürünün Koton Değişim Yapmaması
Ozan sonuçtan memnun

Ozan
05 Aralık 2023 19:51
"Çözüm ile alakalı hızlı dönüş yapıldı. Çözüm sağlandı fakat keşke şikayet yazmaya gerek kalmadan proaktif bir yaklaşımla bu soruna çözüm bulunsa. Teşekkürler..."
Esmanur sonuçtan çok memnun

Esmanur
25 Mart 2024 20:24
"Sorunum çözüldü, arayıp ilgilendiler. Teşekkür ederim"
Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
08 Nisan 2024 13:58
"Keşke bu kadar uğraşmak zorunda kalmadan beden değişimi yapilabilseydi. Yinede 2 saat içinde geri dönüş yapan, konuyu çözüme erdirene kadar yakından takip eden şikayet birimine teşekkür ederim."
Koton'dan Trendyol Alışverişi Sonrası Değişim Sorunu

Koton Mağaza Değişim Sorunu Ve Çalışan Tavrı