Koton Antalya Özdilek Mağazasında Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Sema
15 Aralık 2024 21:382.651

27.10.2024'de Antalya Özdilek mağazasından bir kaban aldım. Tüylenme şikayeti ile 03.12.2024 'de mağazaya götürdüm. Sonra kasadaki kasa sorumlusu arkadaşa anlattım, hemen çek çıkardı. 'hemen almak zorunda değilsiniz, 2 yıl süreniz var, Türkiye’de her tarafta kullanabilirsiniz.' dedi.

Öyle hızlı bir şekilde çeki verdi ki eşimle kendi aramda konuşuyordum, acaba yine aynı şey olur mu diye. Resmen 'haydi alın çeki gidin' modu oldu. Daha önce mağazacılık geçmişi olan biri olarak, 1. Si mağazaların prim kotası var, öncelikle bir personelin kendi mağazasını eksiye düşürmemesi ve ürün satması gerekmez mi? Sanırım o gün Antalya Özdilek Koton mağazası kotasını doldurdu, kasadaki sorumlu arkadaş yorgundu, 'haydi siz gidin başka yerden alın' modundaydı.

Sonra ben 'Antalya mark Antalya' mağazasına gittiğimde aynı ürünü almak 500 TL fiyat vardı. Daha sonra oradaki arkadaşlar bana detaylı bilgi verdi ve çok ilgilendi. Bir kere daha mark Antalya mağazasına teşekkür ediyorum. Ürünün iadesi yapılabilir veya birebir değişebilir dediler. Daha sonra bugün mağazaya geldiğimde yine alacak bir şey bulamayıp aynı üründen alayım dedim. Daha sonra benim 1 ay giydiğim ürünü reyonda gördüm. Yani kullanılmış ürünü reyona koymuşlar. Ekte görselleri mevcut.

Daha sonra satış danışmanı arkadaşı çağırdığımda bilgisi olmadığını ve mağaza müdürü arkadaşı çağırdı. Daha sonra ben para iadesi yapılmasını istediğimde, ilk yapılacağını sonra karta iade olmadığını söyledi, nakit olsa yapabileceğini söyledi. İddia ettiğine göre 3 ay geçmiş üstünden :).

27.11.2024 - 03.12.2024 nasıl 3 ay oluyor? Haydi gelin hep birlikte bakalım. Daha sonra mağaza müdür yardımcısı arkadaşı a*** hanım çeki elime tutuşturup istediğim yere şikayet edeceğimi söyledi. Şikayet edebilirmişim.
Kurumsal bir firmanın müşteriye verdiği önem ortada.

16 Aralık 2024 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

Koton'da Değişim Çilesi: Fatura Krizi Ve Müşteri Hizmetleri İkilemi

Tülay
18 Mart 2025 14:301.072

25.09.2024 tarihinde 2 adet Koton marka internet sitesinden kaban aldım. Bu kabanlardan biri küçük geldiği için mağazaya...

Koton'dan Aldığım Kaban Bir Hafta İçinde Tüylendi

Koton'dan AldığımKaban Bir Hafta İçinde Tüylendi

Hasret
Koton Kaban Tüylenme Sorunu!

Koton KabanTüylenme Sorunu!

Zilan
Koton Kaban Tüylenme Sorunu

Koton KabanTüylenme Sorunu

Zilan
Koton Mantonun Kaşesinde Kelleşme, Mantodan Toz Dökülüyor!

Koton MantonunKaşesinde Kelleşme, Mantodan Toz Dökülüyor!

Gülşah

Öne ÇıkanKonular