Berk sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş'tan Kusurlu Teslimat Ve İlgisizlik

Koçtaş'tan Kusurlu Teslimat Ve İlgisizlik
16 Kasım 2024 17:06

7 Ekim 2024 tarihinde 19156,02 TL ödeyerek A**** K**** adına İzmir/Çiğli Koçtaş'tan alınan mutfak dolabı ve tezgahının teslimatını 9 Kasım 2024 tarihinde alabildik. Manisa Koçtaş'tan aldığımız montaj hizmeti için gelen ekipte ne evye boşluğunu kesebilecek alet, ne punç makinesi ne de uzatma kablosu vardı. Üstelik kutusundan çıkarılan tezgah ezilmiş halde kusurlu (ekli fotoğraf) çıktı. Aspiratör dolabının kapağı ise hatalı yerden menteşelendiği için (ekli video) hiç sağlam olmadan yamuk yumuk takılabildi. 10 Kasım'da bizzat Çiğli/İzmir Koçtaş'a açtırdığım 9074377 numaralı şikayet dilekçeme 1 hafta sonra daha yeni incelemeye başlandığı yanıtı geldi.

Tüm bu komedinin olacağını bilseydim, Koçtaş'a gelmezdim. Bir de kurumsal olacak bu Koçtaş, müşterisine teslimatı 45 gün sonra kusurlu ürünle yapıp, şikayeti de 10 gün sonra incelemeye alıyor lütfedip. Arıyorum, ne bir muhatap var, ne ilgilenen.

16 Kasım 2024 19:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Berk Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Berk
Berk
01 Ocak 2025 16:27

Manisa Koçtaş Mağaza yetkilileri şikayetim sonrası bana ulaştı, fakat müşteri temsilcisinden operasyon sorumlusuna ve hatta Mağaza müdürüne kadar hepsi de hep bir ağızdan, ne hasarlı bankonun maliyetini toplam satıştan düşmeyi, ne de hatalı üretim aspiratör dolap kapağını yenisiyle değiştirmeyi kabul etmediler. Satış sonrası 2 ayı geçen sürenin ardından montajını bile doğru dürüst tamamlamadıkları bu rezalet iş için hukuki yollara başvurabileceğimi tavsiye ettiler. Bu şaka gibi personeller ve çalıştıkları Manisa Koçtaş mağazasından şikayetçiyim, yasal yollara da başvuracağım.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 16:31
Koçtaş Eryaman'dan Aldığım Mutfak Dolabında Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 01:08

26 Ağustos 2024 23:12
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
30 Ağustos 2023 15:06