Selima
18 Ekim 2024 20:55

04.09.2024 tarihli 1056261400 numaralı sipariş ettiğim sezar 6 kapaklı ve aynalı gardırobun 4 Ekim'de kargolanacağı söylendi. 7 Ekim olmasına rağmen iletişime geçildiğinde kargolanan ürün, 11 Ekim'de tarafıma 4 kapaklı ve aynasız bir ürün olarak ulaştı. Satıcıyla iletişime geçmeme rağmen herhangi bir mahcubiyet ya da çözüm önerisi görmedim.

Koçtaş'a güvenerek sipariş ettiğim ve uğruna o kadar zaman beklediğim dolap, ciddiyetsiz bir biçimde ödediğim meblağın altında bir ürün olarak geliyor. Mağazayla görüştüğümde gönderilen ürünün bedelinin daha fazla olduğunu söylediler fakat incelediğimde diğer ürünlerden daha düşük fiyatı olduğunu gördüm.

Böylece mağduriyetim giderilmedi, Koçtaş'tan beklediğim ilgiyi alamadım ve umduğum müşteri hizmetinden mahrum bırakıldım. Bir daha asla Koçtaş'a güvenerek alışveriş yapacağımı sanmıyorum.

19 Ekim 2024 13:07 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunun detayını öğrenerek en kısa sürede çözmek istiyoruz. Memnuniyetinizi sağlayabilmemiz için bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 11:00
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
23 Kasım 2024 14:11
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 08:57

Ümmühan
26 Nisan 2024 22:58
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Online Siparişimde 24 Günlük Gecikme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

28 Aralık 2024 20:31