Koçtaş Ücret İade Sorunu

Koçtaş Ücret İade Sorunu
28 Temmuz 2024 15:08

Koçtaş uygulamasından kapı kolu satın aldım. Kapılarıma uygun olmadığını görünce de birkaç gün sonra iade ettim, kargoya verdim. Ertesi gün kargo satıcıya ulaştı, yani 06/07/2024 tarihinde. Daha sonra üstünden iki hafta geçti, Koçtaş'tan ses yok. Aradım, talebinizi aldık dediler. Üzerinden bir hafta geçti. Sürekli aradım, sürekli aynı cevap. Şu an ayın 28/07/2024, hala ses yok. Üstelik beni müşteri temsilcileri aşağılayıcı tavırla konuşarak şikayetimi resmen dalgaya aldılar. Ben mağdur oldum. Tam 22 gündür iade sürecinde olan ürünle mağdur edildim, hala da ediliyorum. Ve asla çözüm sunmadıkları gibi benimle seslerini yükseltip konuştular. Koçtaş müşteri temsilcilerinden ve Koçtaş'tan çokça şikayetçiyim!

28 Temmuz 2024 15:41 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba Nihan Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Halise sonuçtan çok memnun

Halise
22 Eylül 2024 06:23
"Beni bu kadar uğraştırdığınız için teşekkür ederim ne diyeyim özür hediyesi beklerdim sizden onu da layık görmediniz"
Koçtaş Para İadesi Yapılmadı

29 Ekim 2023 22:05
Nesmur sonuçtan hiç memnun değil

Nesmur
29 Mayıs 2024 15:25
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
03 Ağustos 2024 12:09
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 18:43