Koçtaş Sorunlu Tavan Vantilatörü

Koçtaş Sorunlu Tavan Vantilatörü

Seferihisar Doğanbey mağazanızda iki tane Linto marka uzaktan kumandalı tavan vantilatörü aldım. Teşhirde olmadığı için görerek alamadım. 24.08.2024 günü kurulum için görevli gelip kurulumunu yaptı, vantilatörlerin kanat açıklıklarının çok geniş olduğunu gördüm, bir odada kanat genişliğinin dolaba çok yakın olduğunu fark ettim. Kurulum için gelen görevli, dolap kapağı açıldığı zaman pervanelere değeceğini söyledi. Bu durum tehlike oluşturmaktadır. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda ürünün iade ya da değiştirilmesini talep ediyorum.

15 Ağustos 2024 14:38 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Necip Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Bunu buraya şikayet etmenin ne gereği var ki. Aldığın Koçtaş mağazasına getir iade et. Sanki iade ettin, geri almadılar da tuttun buraya şikayet ediyorsun.

Koçtaş Ayıplı Ürün İade Sorunu

"İlginize teşekkürler"

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Parça Değişimi İçin Ücret Alındı Ve Eksik Hizmet Sunuldu

"Hızlı bir şekilde şikayetim istediğim gibi çözüldü, çok memnun kaldım, teşekkür ederim"

Tavan Vantilatörü İadesinde Yüksek Servis Ücreti Ve İletişim Sorunu

2500 TL'ye tavan vantilatörü satın aldım, montajını yaptım ancak cihaz aşırı sesli çalışıyor. Bu nedenle uyumak imkansız...

Tümünü Gör
Koçtaş Almış Olduğum Ürünün İadesini Ve Paramın Hesabıma Yatırılmasını İstiyorum!

Koçtaş AlmışOlduğum Ürünün İadesini Ve Paramın Hesabıma Yatırılmasını İstiyorum!

Uğur
Koçtaş Duşakabin Montajı İçin 2750 TL Ödedim!

Koçtaş DuşakabinMontajı İçin 2750 TL Ödedim!

Nurcan

Doğukan
Koçtaş Kapanış Saati Aldatmacası

Koçtaş KapanışSaati Aldatmacası

Zeynep
Koçtaş Ayıplı Lavabo: Su Süzülmüyor Ve Sürekli Leke Tutuyor!

Koçtaş AyıplıLavabo: Su Süzülmüyor Ve Sürekli Leke Tutuyor!

Semanur

Öne ÇıkanKonular