Koçtaş Sorunlu Tavan Vantilatörü

Koçtaş Sorunlu Tavan Vantilatörü
Necip
15 Ağustos 2024 14:291.473

Seferihisar Doğanbey mağazanızda iki tane Linto marka uzaktan kumandalı tavan vantilatörü aldım. Teşhirde olmadığı için görerek alamadım. 24.08.2024 günü kurulum için görevli gelip kurulumunu yaptı, vantilatörlerin kanat açıklıklarının çok geniş olduğunu gördüm, bir odada kanat genişliğinin dolaba çok yakın olduğunu fark ettim. Kurulum için gelen görevli, dolap kapağı açıldığı zaman pervanelere değeceğini söyledi. Bu durum tehlike oluşturmaktadır. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda ürünün iade ya da değiştirilmesini talep ediyorum.

15 Ağustos 2024 14:38 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Necip Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

İsmail
İsmail
8 Nisan 2025 11:21

Bunu buraya şikayet etmenin ne gereği var ki. Aldığın Koçtaş mağazasına getir iade et. Sanki iade ettin, geri almadılar da tuttun buraya şikayet ediyorsun.

Koçtaş Ayıplı Ürün İade Sorunu

Ömer
20 Haziran 2024 11:44681

"İlginize teşekkürler"

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Parça Değişimi İçin Ücret Alındı Ve Eksik Hizmet Sunuldu

Oğuzhan
Oğuzhan
Koçtaş
5 Ağustos 2025 18:07493

"Hızlı bir şekilde şikayetim istediğim gibi çözüldü, çok memnun kaldım, teşekkür ederim"

Tavan Vantilatörü İadesinde Yüksek Servis Ücreti Ve İletişim Sorunu

Adnan
30 Temmuz 2025 22:31869

2500 TL'ye tavan vantilatörü satın aldım, montajını yaptım ancak cihaz aşırı sesli çalışıyor. Bu nedenle uyumak imkansız...

Tümünü Gör
Koçtaş Hazır Sineklik Yanmaz Dediler Ama Gayet de Yanıyor!

Koçtaş Hazır SineklikYanmaz Dediler Ama Gayet de Yanıyor!

Koçtaş Ofis Koltuğu Ayağı Kırıldı

Koçtaş Ofis KoltuğuAyağı Kırıldı

Pro
Koçtaş Müşterilerine Hakaret Ediyor

Koçtaş MüşterilerineHakaret Ediyor

Ali
Koçtaş 2 Haftadır Beni Oyalıyor, Para İademi Yapmıyor!

Koçtaş 2 HaftadırBeni Oyalıyor, Para İademi Yapmıyor!

Duygu
Koçtaş Garantili Eymense Alışveriş Hatası