Karcher Süpürge Performans Sıfıra İndi

Karcher Süpürge Performans Sıfıra İndi
Rüya
18 Ocak 2024 13:41

Merhaba, yaklaşık bir sene önce Karcher markasına ait şarjlı süpürge satın aldım. Ancak henüz bir sene geçmesine rağmen, ne eski çekim performansını alabiliyorum ne de düzgün süpürüyor. Süpürdüklerini geri püskürtüyor ve filtresini her defasında temizlememe rağmen sürekli kırmızı ışık yanıp sönüyor. Ayrıca, kendisi belli bir süre sonra kapanıyor. Bu konuda yetkililerden acil bir şekilde çözüm ve servis hizmeti talep ediyorum. İyi bir marka olduğu için tercih ettiğim bu ürünün bu kadar çabuk özelliklerini kaybetmesi büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Acil bir şekilde geri dönüş bekliyorum.

07 Mart 2024 08:33

Merhaba yaklaşık 1 ay önce Karcher müşteri hizmetlerine gönderdiğim şarjlı süpürgemden hala bir haber yok insanları mağdur ediyordunuz Alman markası diyerek güvenerek alıyoruz fakat arıza yaptığı zaman bunu hızlı bir şekilde halledip çözmeniz gerekiyor bu süre zarfında da normal şartlarda mağduriyetimizi giderecek şekilde geçici ürün temin etmeniz gerekiyor fakat ne böyle bir şey var ne de teknik servisten bir bilgilendirme var ürün de ortada yok ivedi bir şekilde ürünle ilgili geri dönüş ve ürünün teslimatını bekliyorum

Karcher Vc6 Ourfamily Eski Çekim Gücü Yok

Dicle
13 Şubat 2024 20:14
Dolunay sonuçtan hiç memnun değil

Karcher V6 Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteğiyle Mağduriyet

Dolunay
22 Ağustos 2025 23:27
Karcher V6 Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteğiyle Mağduriyet
karcher-v6-supurgede-surekli-ariza-ve-yetersiz-servis-destegiyle-magduriyet-1.jpg
Dila sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 11:18

Karcher VC6 Şarjlı Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

Ahmet
29 Mayıs 2025 22:27
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge Pişman Olduk

21 Eylül 2024 17:49