Seda sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge Pişman Olduk

21 Eylül 2024 17:49

12 Nisan 2023te aldığım Karcher marka VC6 model dik şarjlı süpürge 7-8 ayını doldurmadan sorunlar çıkarmaya başladı. Bir süre idare ettik bu şekilde fakat artık dayanılmaz hale geldi. Doğru düzgün çekmiyor çektiğini geri döküyor. Aynı zamanda kırmızı ışık şarjı varken de yanıyor ve hemen kapanıyor. Turboda deseniz mümkünatı yok bir Sn. Sürmüyor çalışması. Başta filtre temizliğinden sandık her kullanım öncesinde filtreyi temizledik on dakika kullanacağımız makineye yarım saat uğraş verdik ama artık net gördük ki tertemiz filtre ve hazneyle kullanıma başlasak da kırmızı ışık anında başlıyor ve 20-30 Sn. Sonra makine kapanıyor ve çekimi çok kötü her şeyi yerde bırakıyor. Satın alırken mağaza çalışanı bir övdü bir övdü sonra aldığımıza pişman olduk. Videoda göreceksiniz. Çalışır çalışmaz kırmızı yanıyor ve 20-30 Sn. Çalışıp kapanıyor. Firmanın buna bir çözüm bulmasını paramın iadesini ya da zararımın bir şekilde hızlıca giderilmesini talep ediyorum. İşe yaramayan bir süpürgeyle kaldım

Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Perihan
03 Mayıs 2025 08:59
Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Büşra
06 Mayıs 2024 00:12
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Vc6 Dik Süpürge Kırmızı Işık

Dilek
05 Aralık 2023 16:12
Dila sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 11:18
Mehmet sonuçtan çok memnun

Karcher Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

06 Ocak 2025 23:12
"Merhaba Ürünümün arızasının çözümü için göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederim sonun bataryadan olduğu videodan da belliydi ve bana yeni bir batarya gönderdiniz ürünüm şu anda çalışıyor. Yazmış olduğum sert ifadeleri de yanlış anlamamanızı tavsiye ederim bir teknik servis sorumlusu olarak kötü bir teknik servisin kaliteli bir ürünün satışlarını ciddi anlamda etkileyeceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar"
Karcher Kategorileri