Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Turizm M. Ö. 1240

Kamil Koç Turizm M. Ö. 1240
19 Ağustos 2024 02:22

Adana- İzmir arası seyahat etmek üzere Kamil Koç turizmi tercih ettim. Otobüs, flixbus olarak geçiyordu internette. (uzun yolculuklar için daha uygun ve konforlu Kamil Koç Turizm araçları)

Otobüs gerçekten çok eski, priz yok, ekran yok, servis yok. İçerisi inanılmaz havasız ve hiçbir mekanik elektroniği çalışmıyor otobüsün. Muavine ulaşmak mümkün değil. Koltuklar arası mesafe çok kısa. İşte ben bu otobüste yaklaşık 13-14 saat yolculuk yapacağım. İyi firma diye para döktüğümüz turizm şirketleri, lütfen azıcık yenilikçi olun. Kazandığınız parayı ya hak edin ya da iade. Aksi takdirde benim gibi birçok insan tarafından tercih edilmeyeceksiniz. Gereğini yapın.

Müşteri
(Her zaman haklı olandan)

21 Ağustos 2024 00:53

Tüm bunların üzerine, otobüs ile seyahatim sırasında 10 dakikalık bir mola verdik. Ben şoföre gidip midemin rahatsız olduğunu ve tuvalete gitmem gerektiğini söyledim ve gittim. 3 dakika sonra muavini gönderdiler ve defalarca çağrıldım. Akaryakıt istasyonu kapısında beni bekleyen şoför beni azarlamaya başladı. Azarlama, otobüse bindiğimde insanların içerisinde devam etti ve ben de "Bir insanın midesi rahatsız diye azarlayacak kadar düşüncesiz misiniz? " diye çıkıştım. Üç çalışanın da fiziksel sağlığı için sakinleşmeye çalışıp koltuğuma oturdum. Kamil Koç Turizm, size sesleniyorum: Kalite standartlarınız ve deneyim beceriniz bu kadar düşmüş olmamalı. Lütfen bu duruma bir el atın. Benden özür dilemenizi ve bu durumu telafi etmenizi bekliyorum. Müşteri (Bir kıymeti varsa tabi)

21 Ağustos 2024 00:55
kamil-koc-turizm-m-o-1240-1.jpg

Bu arada unutmadan ekleyeyim, bindiğim koltuğun önündeki alan bu şekildeydi. Koltuğun altı çöp doluydu. Seferlerden önce ya da molalarda sigara içeceklerine adam gibi çalışmaları ve insanların temiz koltuklara oturmaları için, çalıştırdığınız insanlara dikkat ediniz ve denetleyiniz. Müşteri (Yakında böyle bir müşteri olmayabilir)

21 Ağustos 2024 00:55
kamil-koc-turizm-m-o-1240-1.jpg

02 Eylül 2024 19:31

Hala dönüş yapmadınız, verdiğim para içinizde kalsın çıkamasın. Kamiller sizi.

18 Eylül 2024 17:55 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

11 Ekim 2024 19:49

Hani geri dönüş? Telafi etmeyi bu otomatik mesajı atarak mı yapıyorsunuz?

Semih sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 14:44
Kamil Koç İzmir Yolculuğunda Beklenmedik Aksaklıklar
Bedrettin sonuçtan hiç memnun değil

Bedrettin
12 Ağustos 2023 21:45
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Titreyen Otobüs İle 8 Saatlik Yolculuk

15 Temmuz 2023 00:42

13 Temmuz 2024 19:53
Eren sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 12:03
Kamil Koç Kategorileri