Kamil Koç Otobüste Unutulan Tablet İçin Yardım Talebi

29 Aralık 2023 14:44

Kamil Koç firması ile 3129886088 PNR numaralı 28 Aralık Bursa - Esenler saat 09.00 seferinde yolcuydum. Otobüsün geç gelmesi, kimlik kontrolü esnasında bir yolcunun kaçması dolayısıyla sıkıntılı ve olması gerekenden uzun bir yolculuk geçirdik. Yolculuk sırasında tabletimden ders çalışıyordum ve sonrasında tabletimi önümdeki koltuğun cebine koydum. Dudullu otogarına yolcu bırakırken apar topar bizi başka bir otobüse aldılar ve o esnada tabletimi almayı unuttum. Sonrasında bunun için firmaya ulaştım. Bir gün sonrasında kontrol sağlayıp eşyanın bulunamadığını söylediler fakat orada unuttuğumu biliyorum. Üniversite öğrencisiyim ve bütün ders notlarım tabletimin içinde. Acilen tabletime ulaşmam lazım. Bununla ilgili ne yapılabiliyorsa acilen yapılmasını talep ediyorum.

29 Aralık 2023 15:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Zeynep
Zeynep
31 Aralık 2023 01:20

Tarafıma ulaştınız fakat olumsuz şekilde ulaştınız benim sorunum çözülmedi. Bu durum beni ciddi anlamda mağdur ediyor. Bütün ders notlarımı kaybettim. Hem kalitesiz bir yolculuk yaşadım hem de bu kalitesizlik benim bir senelik emeğime mâl oldu. Bu durumu çözmeniz için bekliyor olacağım.

Muhammed
Muhammed

Zeynep yaşadığın olaya çok üzüldüm. Yaklaşık 2 3 hafta önce aynısını yaşadım başka bir firmada ve seni en iyi ben anlıyorum. Otobüsten inerken acele ettirildiği için tabletini unutanlar olarak ya bir dava açmalı ya da dernek kurmalıyız. (iPad 9. Nesil )

19 Haziran 2023 10:40

30 Aralık 2023 13:59