Kamil Koç Otobüste Priz Yok

20 Nisan 2024 11:10

Yine Kamil Koç, yine anormal bir yolculuk deneyimi. Uzun yıllar sonra ilk defa bir umutla yine bilet aldık. Güvendik; ancak bilet alırken sayfada koltuk arkası ekran ve priz olduğu yazıyordu, fakat kesinlikle hiçbiri yoktu. Bir tane USB girişi vardı ama o da enerji düşük olduğu için mevcut telefonun şarjını da bitirdi. Otobüs koltuk aralıkları çok dardı; öndeki yolcu koltuğunu yatırdığında dizlerime temas ederek beni sıkıştırıyordu. Çok kötü bir yolculuk geçirdim. Sabaha karşı otogarda bir yolcunun lavabodan geç çıkması üzerine şoför ve muavin kendi aralarında yolcunun arkasından konuşup hakaret ettiler ve tüm yolcular bu diyaloglara tanık oldu. Şoför, otogarın dışında otobüsü durdurup kaba bir üslupla geç gelen yolcuya tepki gösterdi. 'Senin yüzünden ödeme yapıp otogardan geç çıkmak zorunda kaldım,' dedi. Bunun üzerine geç gelen yolcu 'Kaç paraysa vereyim,' dedi. Şoför sustu; bu durum utanç vericiydi. Neredeyse yolcuya zarar verecek kadar ileri gittiler. Cidden dönüş bileti almak için neye güvenelim şimdi? Daha birçok yanlış davranışlar vardı, ama sadece belirttiğim şeyler düzelse keşke, çok yazık. İnsanlar size güvenip bilet almaya devam ediyor. Ekran olmasa da olur, tamam; ama en azından telefon şarjı için priz şart, insanlar yola çıkıyor ve iletişim önemli. Koltuklar çok dar.

22 Nisan 2024 17:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Nisan 23:10