Kamil Koç Otobüsleri Saatinde Neden Kalkmıyor Neden

08 Mart 2024 18:22

08.03.2023 tarihinde saat 16:00'de Kamil Koç firmasının Ankara seferi için bilet aldım. Kalkış saatinde otobüs gelmedi ve durumu sorduğumda otobüsün yarım saat geç kalacağını öğrendim. Benim 19:00'da Ankara-Eskişehir arası bir başka otobüs biletim olduğunu ve bu gecikme nedeniyle yetişemeyeceğimi belirttim. Otogardaki görevli arkadaş yardımcı olmaya çalışarak beni saat 15:30 seferine yönlendirdi. Ancak, 15:30 seferindeki muavininiz sorun çıkardı. İlk başta beni otobüse almak istemedi, daha sonra başka bir müşterinin koltuğuna oturttu ve bu durum yüzünden o müşteriyle insanların içinde tartışmak zorunda kaldım. Neden böyle bir rötarın öncesinde bize bilgi verilmiyor? İlk eleştirim bu. İkinci olarak, Eskişehir-Bolu arası seferlerde tek firma olmanız nedeniyle bilet fiyatları çok yüksek ve biz müşteriler olarak mecburen başka çözümler aramak zorunda kalıyoruz. Yine de Kamil Koç firmasından bilet alıyoruz. Ancak karşılığında neden kötü bir deneyim yaşamak zorunda bırakılıyoruz? Üçüncü olarak, müşteri memnuniyeti konusunda ciddi bir eksikliğiniz var.

10 Mart 2024 11:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 14:44

05 Nisan 2024 20:46

31 Ağustos 2023 14:18
29082023-tarih-kayseri-ankara-kamil-koc-sikayeti-1.pdf
Aysoltan sonuçtan hiç memnun değil

Aysoltan
04 Kasım 2023 02:00