Gökhan
09 Mart 2024 00:37

İyi çalışmalar. 08.03.2024 saat 14:40'ta Amasya otogarı Kamil Koç şubesinden İstanbul için bilet istedim. Oradaki görevli benden 600 TL para aldı. 'Araç otogara girmeyecek, sizi yol üstünde taksi ile bindireceğim' dedi ve bizi Hisar Turizmin 34 CLT 800 plakalı otobüsüne bindirdi. 'Bu araç boş, sizi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı metrobüse bırakacak' dedi. Tamam dedik ve 3 yetişkin 2 çocuk olarak bindik. Fakat otobüs bizi Anadolu Yakası'ndaki Hal Yolu'nda bıraktı. 'Benim sorunum değil, karşıya geçmiyorum' dedi. Biz Kamil Koç firmasına güvenerek bu araca bindik ancak mağdur olduk. Araçta koltuklar kırık, hiçbir ekran ve USB çalışmıyor. Şoför yol boyunca telefon kullandı ve 2 kez kaza tehlikesi atlattık. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

10 Mart 2024 12:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 02:16

09 Temmuz 2023 03:13
Kamil Koç Kendi Hataları Yüzünden Yanlış Otobüse Bindirip Otobüsten Yola İndirdi

17 Haziran 2024 03:07
Kamil Koç Biz Kime Güveneceğiz!
Kamil Koç Biz Kime Güveneceğiz!

Yağmur
24 Haziran 2023 15:03