Nilay sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo TV Modem İadesi MNG Kargo İle

22 Nisan 2024 12:09

TÜRKSAT Kablo TV iptal işlemi sonrası 2 gün içinde modemimi kargoya vermeme rağmen faturama modem ücreti yansıtıldı. Arayıp durumu düzeltmeye çalışıyorum ama müşteri temsilcileri yardımcı olmuyor. Elimde modemi iade ettiğime dair kargo kodu, tarihi ve saati duruyor. Fotoğrafını mail ile ilettim yine de tarafıma bir dönüş olmadı. MNG Kargo ya vermiştim kargoyu. MNG Kargo'nun onlara modemi teslim etmeme ihtimali yok. Kesinlikle hem modemi alıp hem parasını alıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne de yazacağım

10 Haziran 2024 16:58

Aylar önce iptal ettiğim TÜRKSAT Kablo Net. Bugün mesaj atıp 171 TL borcum olduğunu söylüyor. Aylar önce iptal ettiğimde de internet modemimi geri iade etmediğimi söyleyip modem ücretini ödetmeye çalıştı. Modemi iade ettiğimi söyleyince. O zaman siz mevcut faturayı ödemeyin deyip bana haftalar sonra döndüler ve evet iade etmişsiniz faturanızı güncelledik şimdiki fatura doğru bunu ödeyin dediler. Kargo Takip numarası ile bunu ispat etmiştim. Şimdi de faturayı geç ödemişsiniz bir de adaptör ve internet kablosu iade edilmemiş diyorlar.

1) haftalarca modem ücreti yansıttığınız hatalı faturayı düzeltemeyip faturayı zamanında ödeyememe sebebim sizin bana faturayı ödeme doğru faturayı öde deyip beni bekletmeniz 2) adaptörü modemle birlikte gönderdim 3) internet kablosunun bedeli sitenizde 170 TL olarak gözükmüyor.

Sizden çıkıp gitmeme rağmen hala benim vaktimi alıyorsunuz.

22 Nisan 2024 14:05 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Nisan 2024 14:12

Sayın Abonemiz; Probleminizin çözümü hususunda ön çalışma başlatılmış olup işlemlerin neticelenmesi ile birlikte tarafınıza dönüş gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla.

23 Nisan 2024 13:19
24 Nisan 2024 14:08

Sayın Abonemiz; Modem iadeniz sisteme işlenmiş ve faturanızda gerekli düzenleme sağlanmıştır. Talep etmiş olduğunuz fatura tarafınıza mail oalrak yönlendirilmiştir. Saygılarımızla.

Can sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 17:04
"TÜRKSAT Kablo TV den müşteri temsilci yetkilisi tarafımı arayıp durumu düzelttiklerini bildirdiler. Sorunum çözüldü kendilerine teşekkür ediyorum"
Kablo TV Kablo Net Modem İade Edilmesine Rağmen Ücret Talep Ediliyor
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 22:01
TÜRKSAT Kablo Net Modem İadesi
TÜRKSAT Kablo Net Modem İadesi
Selin sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 15:49
"Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim."

21 Haziran 2024 09:53
Ali sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2024 12:33
"Problemim hızlı çözüldü, teşekkür ederim TÜRKSAT Kablo"
Kablo Net Kategorileri