Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Modem Değişiminde Bayi Ve Saha Ekibi Çelişkisi

Modem Değişiminde Bayi Ve Saha Ekibi Çelişkisi
12 Kasım 2024 13:06

TÜRKSAT saha ekibi talebim üzerine modemimi değiştirdi. Ancak getirdikleri modem çözüm olmayınca gidip en yakın bayiye teslim edilmesi gerektiğini öğrendim. Bayi, modemi ve HDMI kabloyu aldı ancak adaptör farklı marka diyerek geri çevirdi ve 500 TL ödeme yansıyacağını söyledi.
Eski modem kutusu ve kabloları 13 yıldır kutusu ile bende dururken 2 gün denediğim modemin adaptörünü neden başka marka alıp vereyim? Kaldı ki saha ekibinize getiren ismi belli olan arkadaşı da aradık. O da bunu bıraktığını söyledi. Bu nasıl bir çelişki? Saha farklı, bayi farklı. Belli ki getiren ve hikmetse bize bunu vermiş. Aynı işlevi görüyor. Siz önce kendi ekiplerinizi sorgulayın bizden kesmek yerine. Ne dersiniz?

15 Aralık 2024 19:59

TÜRKSAT Kablo TV ye 13 yildir üyeyim. İnternet çekmediği için modemi yenilemek istedim. Sadece 2 gün kullanıp iade etmek için Dikmen bayisine götürdüm. Modem adaptörünun farklı marka olduğunu söyleyerek almayıp, fatura edeceklerini söylediler. Bu ay gelen faturada 600 TL eklemişler. Oysaki modemi getiren saha ekibinin telefonu ve adi bende kayıtlı, kendisi de bunu kabul ederken benden nasıl bu ücreti keserler? Yazıklar olsun bu firmaya. Siz siz olun gelen ürünü kendi ekibi acarken mutlaka videoya çekin.

13 Kasım 2024 12:14 (Şikayetten 23 saat sonra)
13 Kasım 2024 12:15

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Faturanıza şuan adaptör ücretinin yansımayacağı görünmetkedir. Faturada bir sorun olması durumunda 0 850 804 44 44 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden şikayetinizi iletebilirsinzi. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Arzu
13 Kasım 2024 16:15

Sayın TÜRKSAT yetkilisi, ilginiz için teşekkür ederim. Umarım yansımaz aralık ayında yansıyacağını iletmişti Dikmen abone merkezi. Bir sonraki ay kontrol edip dönüş yapacağım. İyi çalışmalar

Arzu
27 Kasım 2024 09:04

TÜRKSAT Kablo TV ye mail olarak anlattığım adaptör şikayetinde biz keseriz orijinal değil seklinde cevap aldım. Yazık gerçekten. Elimde saha ekibinin konuşma whats up yazısı var evet orijinali olmadı bunu bıraktı dersin diye... Ve bunu bile görmezden gelip kendi ekiplerini sorgulamak yerine bizden kesiyorlar.

Sürekli Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek

22 Mayıs 18:24

Müjgan
23 Eylül 2023 10:46

Bülent
20 Ağustos 2024 12:05
TÜRKSAT Kablo Net Hizmet Kalitesizliği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 05:47
Ulas sonucu yetersiz buldu