Aybars sonuçtan memnun değil

Kablo Net'in Modem Tanımlama Krizi: İnternetsiz Günler

Kablo Net'in Modem Tanımlama Krizi: İnternetsiz Günler
01 Aralık 2024 01:40

2 yıldır TÜRKSAT Kablo Net VDSL abonesiydim. Taahhüdüm bitti ve yeniledim, ancak bu yeni dönemde kendilerinden modem kiralamak yerine, başka bir firmanın bana satmış olduğu VDSL modemi kullanmaya karar verdim. Bu kararımı Kablo Net'e telefon ile ilettim. Eski modemi devre dışı yaptılar, yeni modemi sistemlerine tanımlamak için benden seri numarasını aldılar. Bu işlemlerin üzerinden 48 saat geçti hala evimde internet yok, cebimin interneti ile idare ediyorum. Kablo Net teknik servisi arayıp sorduğumda elimdeki modemin seri numarasının halen sisteme tanımlanmayı beklediğini öğreniyorum. Bu tanımlamanın faturamın işlediği son 48 saatte neden yapılmadığı konusunda teknik yetkili bir şey bilmiyor. Tanımlamanın ne kadar süre alacağını da bilmiyor. Kablo Net resmen beni, artık kiralık modemini kullanmadığım için, internetsiz bırakarak cezalandırmaya çalışıyor. Burada kötü niyetten başka bir durum yok. Kablo Net tüketicisini cezalandırıyor.

01 Aralık 2024 09:04 (Şikayetten 7 saat sonra)
01 Aralık 2024 09:41

Sayın Abonemiz; Şikayetiniz ile alakalı bağlı olduğunuz bölge müdürlüğümüze bilgi iletilmiştir. Yapılacak inceleme neticesinde şikayetiniz en kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır. Saygılarımızla.

Aybars
02 Aralık 2024 14:08

Az önce firmanızın teknik yetkilisi ile görüşme yaptım. Modemimin seri numarası hala sisteminize işlenmemiş. Kablo Net'in teknik elemanları komple işi mi bıraktı da günlerdir bir seri numarasını sisteme tanımlayacak tek bir yetkili yerinde yok?

11 Aralık 2024 14:05

Sayın Abonemiz; Sağladığımız işlem ve ekiplere ilettiğimiz bilgiler neticesinde yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Yenileme Sonrası Hizmet Alamama Ve Modem Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

30 Nisan 21:35
Taahhüt Yenileme Sonrası Hizmet Alamama Ve Modem Sorunu Nedeniyle Mağduriyet
Hasan sonuçtan memnun

04 Eylül 2024 11:19
"Şikayet talebine istinaden modemin sonunda değişmesinden dolayı memnunum. Teşekkürler..."
TÜRKSAT Kablo Net İle Sürekli İnternet Sorunları Ve İlgisizlik
Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 10:54
"Müşteri hizmetlerinden Abdurrahman bey aradı. Sorunumu hızlıca çözdü. Yaşadığım kötü deneyimden ötürü üzgün olduklarını belirtti. Kendisine ve TÜRKSAT Kablo Net'e çok teşekkür ediyorum. Benimle ilgilendiler. Talebimi yerine getirdiler. Üyeliğim iptal edildi ve herhangi bir bir ücret yansımadı."
Reşat sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 13:27
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 20:41
Kablo Net Kategorileri