Seher sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Modem Kendi Kendine Kapanıyor. Varken De Çekmiyor

04 Haziran 2024 19:32

Günlerdir internet yok. Arıyorum herhangi bir sorun yok diyorsunuz. Yine gidiyor yine arıyorum ulaşamıyorum. Prizde temassızlık vardır diyorsunuz de aynı prize bağlı TV'de herhangi bir sorun yok. Modemin ışıkları Durduk yere kapanıyor Işıkları kapanıyor yani. Yanıyorsa da çekmiyor, var gibi görünüyor. Nunu yazarken yine 2. Kez aradım arka planda arıyorum ama açmıyorsunuz. 20 dakika'dır açmanızı bekliyorum. Nasıl bir internet bu. Yıllardır çekmemesinden şikayetçiydik şimdi de bu çıktı. Eklediğim görselde var gibi görünse de yok.

30 Eylül 2024 13:53

TÜRKSAT Kablo Net asla çekmiyor, sürekli arızalı. Aramaktan utandım artık. Bir internet her gün ama her gün arızalı olur mu ya? Her aradığımda modemi fişten çekin takın. Tam bu kadar. Hep geçici çözümler, kalıcı çözüme daha ulaşamadık. Instagram üzerinden yazıyorum, yine aynı şeyi söylüyorlar. Arıyorum, güncelleme gönderiyoruz diyorlar, yine aynı şey. IP değişikliği yapıyoruz dediler, yine aynı şey. (3 gün içinde 2 IP, 1 güncelleme. Hiçbiri bir işe yaramadı.) Dün gece de bugün için saat 9-14 arası arıza ekibi gelecekti, işe de gitmedim ama arıza ekibi gelmedi. Şaka mısınız? Aylar önce geldiler, modeme bir şey taktılar, olmadı. Sonra yine geldiler, modemi değiştirdiler, yine olmadı, beter oldu. Yan odada bile çekmiyor bu. Tez hazırlığı yapıyoruz ama sizin bu çekmeyen internetiniz yüzünden yapamıyoruz, çalışıyoruz, yine çekmeyen internet yüzünden çalışamıyoruz. Video bile izleyemiyoruz. Var gibi görünüyor ama internet yok! Artık kalıcı çözüm istiyorum. Geçici çözümler yapıyorsunuz. Ben de artık bugün Tüketici Hakları'na başvuracağım.

Ek
05 Haziran 2024 09:04 (Şikayetten 13 saat sonra)
05 Haziran 2024 09:27
06 Haziran 2024 11:29
Seher
Seher
06 Haziran 2024 18:33

Teşekkürler

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net İnternetin Sürekli Gidip Gelmesi

21 Ekim 2023 17:35

Abdullah
08 Kasım 2023 20:42

29 Mart 2025 16:28
Kesintisiz İnternet Hayal Oldu: İşlerim Aksıyor!
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
05 Eylül 2024 16:15
Kablo Net Arıza Adresine Gelinmiyor
Gökhan sonucu yetersiz buldu

Gökhan
16 Ağustos 2024 01:05
TÜRKSAT Kablo Net Arıza Hakkında.

Kablo Net Kategorileri