08 Şubat 2024 20:24

05.02.2024 akşamı internet bağlantım kesildi ve bugün, 08.02.2024 tarihi itibarıyla hala internet bağlantım yok. Defalarca arıza kaydı oluşturdum ancak 'Çalışma devam ediyor.' yanıtı alıyorum. Ne arayan var ne soran; eve bir yetkili servis de gelmedi. Bartın merkezde bu nasıl bir servis anlayışıdır? Her ay düzenli olarak ödediğimiz hizmetin karşılığını alamıyoruz. İşlerimiz, çocuklarımızın online eğitimleri ve tüm hayatımız adeta durma noktasına geldi. Yaşadığımız mağduriyeti gören, duyan ya da bizimle iletişime geçen bir muhatap bulunmuyor. Eğer hizmet sağlanamıyorsa taahhüdü sonlandırmak istiyorum, fakat bu talebim de kabul edilmiyor. Kullanamadığım internet hizmeti yalnızca fatura ve taahhütnamesiyle başıma dert olmuştur. Hizmetten asla memnun değilim ve mağdur durumdayız.

09 Şubat 2024 09:33 (Şikayetten 13 saat sonra)
09 Şubat 2024 10:16

Sayın Abonemiz; Bölgenizde doğal afet nedeniyle oluşan genel bir arıza meydana gelmiş olup sorunun giderilmesine ilişkin çalışmalar sürdürülmektedir. En kısa sürede sorun giderilecektir. Saygılarımızla.

Vedat
Vedat
09 Şubat 2024 11:20

Bugün 5. Gün ve hala bir geri dönüş yok çok acil mağduriyetimizin giderilmesi için geri dönüş beklemekteyiz Ayrıca müşteri memnuniyetine de hiç önem verilmediğini de belirtmek istiyorum Arayan yok geri dönüş yok sorunun ne zaman giderileceği konusunda bir bilgilendirme yok Hizmetiniz çok kötü.

Sıla sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 14:22
Kablo Net İnternet Kesintisi Fiyaskosu
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 23:53
Kablo Net İnternet Hizmeti Alamıyorum

TÜRKSAT Kablo Net 4 Gündür Kopuyor

01 Nisan 2024 13:26

01 Mayıs 2024 18:14
Kablo Net İn ''en Kısa Sürede İlgileneceğiz Yalanı''

24 Mart 2024 01:44
Kablo Net İnternet Hizmetini Sağlayamıyor!

Kablo Net Kategorileri