Kablo Net 25 Ve 587 Portlarının 2 Aydır Kapalı Olması Ve Açılmaması

26 Temmuz 2023 10:38810

Uzun zamandır TÜRKSAT Kablo Net abonesiyiz. Son 2 aydır mail göndermemizi sağlayan 25 ve 587 portları kapalı. Bu nedenle mail gönderemiyoruz. Defalarca destek kaydı açtırdık. Ancak ısrarla portların açık olduğunu söylüyorlar. Hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar. Şirketimizde yedek amaçlı 2. Bir VDSL internet hattı daha var. Bu yedek hatta geçersek hiç sorunsuz mailler gidiyor. Ancak Kablo Net'e geçince hiçbir şekilde mail gönderemiyoruz. Ayrıca 25 ve 587 dışında diğer portları sorguladığımda örneğin 80 portu bile kapalı. Sabit IP'mizi birkaç kez değiştirdik olmadı. Yeni sıfır modem aldık Kablo Net bayisinden yine çözüm olmadı. Taahhüdümüzün bitmesine 9 ay kaldığı için hizmeti iptal ettiremiyoruz ceza yememek için. Ama 2 aydır hizmet almadan faturaları ödemeye devam ediyoruz. Acilen çözüm üretilmezse BTK'ya da şikayet edeceğim.

26 Temmuz 2023 10:56 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

26 Temmuz 2023 11:22

Sayın Abonemiz; 25.portunuzun sistem üzerinde aktif olduğu görünmektedir. Domain adresinizi iletmeniz halinde bazı kontroller sağlanacaktır. Diğer port durumlarınızı modem üretici firma üzerinden kontrol sağlatmanız gerekmektedir. Modem üretici firma Saygılarımızla.

26 Temmuz 2023 12:39

Sayın Abonemiz; Saygılarımızla.

28 Temmuz 2023 11:46

Sayın Abonemiz; Sorunun devamı halinde domain adresinizi ileterek yaşamış olduğunuz sorunu iletmeniz halinde kontroller sağlanacaktır. Saygılarımızla.

28 Temmuz 2023 13:55

[email protected] adresine 2 kez tüm detaylarıyla mail gönderdim. Portlar açık diye cevap geldi. Ama hiçbir şekilde sorunumuz çözülmedi. Şikayetleri incelediğimde bizim sorunu yaşayan başka müşterilerinizin de olduğunu anladım. Yani sorun bizimle ilgili değil. Ama bunu sizin teknik ekibe anlatamıyoruz.

28 Temmuz 2023 14:10

Sayın Abonemiz; Domain adresinizi iletmeniz halinde kontroller sağlanacaktır. Saygılarımızla.

28 Temmuz 2023 14:17

Merhaba. Domain adresimiz www.biemilac.com.tr

28 Temmuz 2023 14:34

Sayın Abonemiz; Hizmetiniz takibimizdedir. En kısa sürede bilgi iletilecektir. Saygılarımızla.

28 Temmuz 2023 14:45

Sayın Abonemiz; Sistem üzerinden bazı kontrol ve işlemler sağlanmıştır. Gerekli kontrolleri tekrar sağlamanızı rica ederiz. Sorunun devam etmesi durumunda modemi kapatıp açarak kontrol etmenizi rica ederiz. Sorunun giderilip giderilmesi hususunda tarafımıza bilgi iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

28 Temmuz 2023 16:44

Kontrol ettim sorun düzelmemiş. 2 kez modemi kapatıp açtım. Sabit IP'miz değişmiş. Değişen IP ile port kontrolü yaptım hiçbir değişiklik yok. 25 ve 58 port sorunu aynen devam ediyor.

28 Temmuz 2023 16:47

Kontrol ettim sorun düzelmemiş. 2 kez modemi kapatıp açtım. Sabit IP'miz değişmiş. Değişen IP ile port kontrolü yaptım hiçbir değişiklik yok. 25 ve 587 port sorunu aynen devam ediyor. Ayrıca diğer tüm portlar da kapalı.

29 Temmuz 2023 08:49

Sayın Abonemiz, İncelemeler sağlanmış ve ilgili birimler tarafından modem üretici firma üzerinden destek alınabileceği iletilmiştir. Saygılarımızla.

TÜRKSAT Uydu Net İnternet Taşıma İşlemini Beceremiyor.

27 Haziran 2024 21:481.242

TÜRKSAT Kablo Net İnternet Taşıma işlemimi gerçekleştirmiyor ancak oturmadığım adresteki aboneliğimin faturasını çatır ç...

TÜRKSAT Kablo Net Firmasından İnternet Hattı Arızası

30 Kasım 2023 16:30713

"Teşekkürler"

1 Yorum

Kablo Net Sorumsuzluğu Ve Mağduriyeti

13 Eylül 2024 21:02487

"Sorunum çözüldü yetkili arkadaşlar yardımcı oldu teşekkürler"

Kablo Net İnternet Çalışmıyor, Bağlanılmıyor

13 Temmuz 2024 11:521.059

Yaklaşık 3 gündür internetimde çok büyük sıkıntılar mevcut. Hiçbir şekilde ...

Kablo Net İnternet Çalışmıyor, Bağlanılmıyor

15 Günlük İnternet Kesintisi: TÜRKSAT'ın Çözüm Üretmeyen Bahaneleri

4 Aralık 2024 15:26864

Ofisimizde kullandığımız TÜRKSAT Kablo Net internetimiz tam 15 gündür kesik, bu süre içerisinde 5-6 sefer arayıp kayıt b...

15 Günlük İnternet Kesintisi: TÜRKSAT'ın Çözüm Üretmeyen Bahaneleri

Tümünü Gör
Kablo Net İnternet Ve TV Hizmeti Alamıyorum

Kablo Netİnternet Ve TV Hizmeti Alamıyorum

Murat
Kablo Net 15 Gündür Hiçbir İşlem Yapmıyor!

Kablo Net 15Gündür Hiçbir İşlem Yapmıyor!

İbrahim
Kablo Net Arızası!

Kablo Net Arızası!

Didem
Kablo Net İptalimi Gerçekleştirilmiyor

Kablo Netİptalimi Gerçekleştirilmiyor

Ecenur
Kablo Net İşgüzarlığı Yüzünden Mağduriyet!

Kablo Netİşgüzarlığı Yüzünden Mağduriyet!

Aykut
Kablo Net İptal Sıkıntısı!

Kablo Net İptalSıkıntısı!

Öne ÇıkanKonular