Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
04 Aralık 2024 14:21

2022 yılında ana adresim olarak İstanbul'dan didime taşındım ve yazlık evim olarak İstanbul'da ki aboneliğim duruyordu. Ancak şu an İstanbul'da ki hizmet aldığımız binamız yıkıldığı için ana adresim olan yere nakil aldırmak istedim. TÜRKSAT orada altyapısı olmaması nedeni ile hizmet veremeyeceğini söyledi. Bu durumda cayma bedeli olmadan iptal etmeleri gerekmekte. Tarafımdan iptal için tarihçeli ikamet istendi, sonrasında 2022 yılında taşınmışsınız cayma bedeli olmadan iptal edemeyiz diye bilgi verildi. O zaman nakil yapın diye istekte bulundum onunla ilgilide olumsuz dönüş yapıldı. Şimdi siz benim oturduğum adrese nakil yapamıyorsunuz ve bunun için cayma bedelini benden mi tahsil etmeye çalışıyorsunuz böyle büyük bir firma için yakışmayan hareketler. Tüketici Hakları'na ayrıca başvuruda bulunacağım.

04 Aralık 2024 14:36 (Şikayetten 15 dakika sonra)
Mertcan
04 Aralık 2024 15:27

Üç aydır bahsetmiş olduğunuz müşteri memnuniyeti hakkında hiçbir şekilde yardımcı olmaya yaklaşmadınız. Umarım dediğiniz gibi olur süreci paylaşacağım

05 Aralık 2024 12:36
09 Aralık 2024 11:22

Sayın Abonemiz; Şikayetvar.com üzerinden ilettiğiniz şikayete istinaden; Evrak iletimi sağlanmadığı için ilgili birimlere bilgi iletilememiştir. Saygılarımızla.

Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
05 Ekim 2023 16:34
"Teşekkürler Kablo Net Ailesi"
Kablo Net Cayma Bedelsiz İptal İşlemi
Turhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 13:22
Nakil İşlemlerinde Yaşanan Kurulum Sorunları Ve Cayma Bedeli
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 21:21
Altyapı Sorunu Nedeniyle Haksız Cayma Bedeli Talebi