Gülcan sonuçtan çok memnun

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Banyoda Lağım Faresi

22 Ocak 2024 16:41
Gülcan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunumla ilgilenilecek”

Mahallemizde adeta bir fare istilası yaşanıyor. Haftanın üç-dört günü sokaklarda koşturan ve ölmüş birçok fare görüyoruz. Bunun yanında alt katta oturuyorum ve banyo giderlerinden farelerin geldiğini fark ediyorum. 153 numaralı hattı arayarak her hafta ilaçlama talep ediyorum. Ekipler gelip ilaçlama yapıyorlar ancak bu yeterli olmuyor. Ekiplerin tavsiyesi üzerine bina önündeki beton rögara çekvalf taktırdık. Buna rağmen sorunu çözemedik; fareler yine geliyorlar. Boruları kemiriyorlar, giderin üstündeki kapağı yiyorlar ve eve girmeleri an meselesi. Çocuklarım küçük ve her gece onların sesiyle uyanıyoruz. Psikolojimiz bozuldu, çocuklar lavaboyu kullanmak istemiyorlar. Lütfen acil yardım edin.

23 Ocak 2024 15:56 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59365636012 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Gülcan
Gülcan
26 Ocak 2024 19:11

Teşekkür ederim sorunumla ilgilenilecek

Şimal
Şimal
Şikayeti Çözüldü

Merhaba nasıl çözüme kavuştu acaba sorununuz?

15 Aralık 2023 01:27
Eray sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2024 04:02
"Teşekkürler"
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lağım Faresi İstilası - Bina İçi Ve Dışı Görüldü

Lağım Faresi Sorunu ve Belediyenin İlgisizliği

08 Ekim 2024 04:24